A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Яблучний день у молодших школярів

     П’ятниця зі смаком яблука у молодших школярів. Діти дізналися багато корисного та цікавого про яблука, скуштували їх разом з однокласниками та виконали творчі завдання.

19:59 20.10.2023

На варту заступають ДЮРП

    Учасники дружини юних рятувальників-пожежників Слов’яносербської гімназії  взяли  на себе дуже важливу функцію із пропаганди безпечного ставлення до вогню та дій в надзвичайних ситуаціях. А врешті-решт здорового способу життя, в якому б не було місця непродуманим пустощам та безпечності.  Сьогодні дружинники  провели тематичний виступ про заборону випалювання сухої рослинності для учнів 5-9 класів.

13:04 19.10.2023

Герої рідного краю

   11 жовтня  вчителями Вороніною О.Г. та Черниш О.С. був проведений урок мужності «Герої рідного краю» для учнів 5-9 класів.  Мета уроку мужності - формування почуття гордості за свою країну та готовності до виконання обов'язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України на героїчному прикладі захисників та захисниць Одещини.   

13:27 12.10.2023

Місячник шкільних бібліотек "Вірю в майбутнє твоє, Україно!" стартував!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

10:37 06.10.2023

Проведення Всеукраїнського тижня з протидії булінгу

   З метою  формування у здобувачів освіти здатності протистояти булінгу, навичок ненасильницької поведінки, побудови конструктивного діалогу, створення особистої мирної стратегії поведінки в конфлікті, запобігання насильству в учнівському середовищі  у Слов’яносербській гімназії пройшов Тиждень протидії булінгу.     Учні початкової школи переглянули профілактичний мультфільм «Про пташок». Для учнів 5 класу проведено практичне заняття «Булінг та його наслідки». Учні 6 та 9 класів переглянули відеоролик про те, як боротися з булінгом та пограли в ситуаційну гру «Спробуй». Для вчителів було проведено тренінг «Обережно, кібербулінг!»,  на якому педагоги більше дізналися про сучасні різновиди кібербулінгу та склали для своїх учнів пам’ятку «Як захистити себе в цифровому просторі».

13:15 05.10.2023

Ми відповідальні за тих, кого приручили!

    Щорічно 4 жовтня в усьому світі відзначається День захисту тварин. У цей день  привертається увага до проблеми вимирання тварин від дій людини.  Під час війни цей день особливо важливий, адже наші менші брати теж потерпають від бойових дій.

15:22 04.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень