A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Попередження дитячих пустощів з вогнем

    Учасники дружини юних пожежників – рятувальників переконані: одна з поширених причин виникнення пожеж — це пустощі дітей з вогнем. Сьогодні дружинники провели агітаційне заняття на тему «Попередження дитячих пустощів з вогнем» для учнів гімназії. Підійшли до справи творчо та ефективно. В гумористичній інсценізації «Пожежа в царстві царя Гороха» показали наслідки пустощів з вогнем та нагадали правила пожежної безпеки.

18:56 01.11.2023

Вічно живе Шевченкове слово

    Мабуть, нема в Україні такої людини, яка б не читала віршів Тараса Григоровича Шевченка. У кожного своє розуміння його творів. Але для всіх українців Шевченко є генієм, явищем великим і вічним в історії нашої держави. 

15:25 31.10.2023

Участь у Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика

     Сьогодні  справжні українці, шанувальники мови, знавці рідного слова прийняли активну участь у І етапі ХХІV Міжнародного конкурса з української мови імені Петра Яцика та продемонстрували власні знання та вміння,      Метою конкурсу є забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді.

20:35 30.10.2023

Пам'ятаймо наше минуле!

    28 жовтня в Україні відзначають День Визволення України від фашистських загарбників. Наш святий обов’язок – зберегти пам’ять про кожного, чиє життя обірвалося на шляху до нашої перемоги. 

15:36 28.10.2023

Написання радіодиктанту національної єдності

   Учні нашої гімназії долучилися до написання радіодиктанту національної єдності, щоб стати частиною великого українського гуртування навколо своєї рідної мови. Всеукраїнський радіодиктант був започаткований у 2000 році командою Українського Радіо і з того часу став найбільшим україномовним флешмобом.  Мета радіодиктанту — об’єднати людей навколо України в усьому світі, а не перевіряти грамотність учасників всеукраїнського флешмобу. Пишаймося красою, мелодійністю, багатством рідної української мови! Переможемо силою слова!

18:49 27.10.2023

Мова - душа народу!

 Мова – душа народу!  Мова – код нації!  Мова – ключ до самоідентифікації!    Сьогодні, 27 жовтня, ми відзначаємо День української писемності та мови.  Ми живемо у час, коли надзвичайно важливо плекати, шанувати, розвивати та збагачувати українську мову. Можна опанувати дві, три, чотири мови, хоч десять. Та жодна чужа мова не замінить рідної. Бо вона — той місток, що веде до джерел. Плакати й сміятися, кохати й бачити сни можна тільки рідною мовою.     Багата і милозвучна наша рідна українська мова. Вона – найпрекрасніше диво, скарбниця, в якій зберігається історія нашого народу, його душа, культура. Зі святом! Все буде Україна!

16:42 27.10.2023

Ми пам'ятаємо

   Напередодні Дня визволення України від фашистських загарбників старші учні  упорядкували територію біля пам'ятника загиблим воїнам. 

22:38 26.10.2023

Гарбузовий фестиваль

   26 жовтня - День гарбуза. Гарбуз — стародавній український символ. Цей плід символізує господаря, голову роду. Також є символом достатку. А насіння гарбуза — символ родючості. За його поживні властивості та багате культурне значення, гарбуз займає особливе місце в багатьох серцях і традиціях. 

22:10 26.10.2023

Я частинка рідного краю

      На завершення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Вірю в майбутнє твоє, Україно!»  створено фотоколаж "Я частинка рідного краю". Учні продемонстрували, як сильно, щиро і самовіддано вони люблять свій рідний край та свій навчальний заклад.        Підсумком місячника  була оформлена виставка малюнків, листівок, буклетів патріотичного спрямування на тему «Від серця до серця». Учні усіх класів прийняли участь у заході. В своїх малюнках та листівках діти показали віру в перемогу і світле майбутнє України.

10:06 26.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень