A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Вдалого старту, випускники!

     Ну от і настав цей хвилюючий час! Це були 9 років наполегливої праці. Але це були і роки досягнень, насолоди від спілкування з однокласниками та вчителями. Від щирого серця вітаємо наших випускників!  Ви гідно пройшли цей непростий шлях, пишаємося кожним із вас! Здоров'я усім, тепла, любові, рідних людей на відстані обіймів, мирного і сонячного завтра у країні щасливих людей. Країні-переможниці!

15:53 09.06.2023

Останній дзвоник 2023

    До побачення, навчальний! Ти був непростим, але ми зробили все можливе. Сьогодні пролунав останній дзвоник. На свято зібралася уся шкільна родина: учні, батьки, бабусі й дідусі. Завітали до нас і гості - Великоплосківський сільський голова Батурін І.М., начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму  Ярочкін В.Ю., головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Гальцев П.Т., які виступили зі словами вітання та нагородили учнів та вчителів гімназії почесними грамотами і подарунками за їх досягнення. Директор Валентина Андріївна тепло привітала випускників 9 класу та випускників початкової школи.

18:18 31.05.2023

Справжні герої поряд із нами

    23 травня в Україні - День героїв. Сьогодні цей день присвячений кожному з нас. Всі ми - герої України. Хтось боронить свою землю від російських окупантів, які зазіхнули на незалежність України. Хтось допомагає сусідам, працює на благо Батьківщини, засіває поля чи займається волонтерством. Герої і ті, хто лікує, рятує, навчає, будує, відновлює.

13:49 24.05.2023

Безпека на дорогах в умовах воєнного стану

    З  метою запобігання    травматизму    внаслідок    дорожньо-транспортних пригод  та  привернення  уваги  молоді  та  педагогічних  працівників  до  правил поведінки  на  дорогах, в нашій гімназії проведено  Тиждень безпеки  дорожнього  руху за темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану».

17:35 19.05.2023

Переможець конкурсу «Ukrainian Students About Authentic Ukraine»

   Учні Слов'яносербської гімназії взяли участь у творчому конкурсі «Ukrainian Students About Authentic Ukraine», присвяченому Міжнародному дню пам'яток і визначних місць, який проводився видавництвом National Geographic Learning  та компанією «Лінгвіст».

14:52 17.05.2023

Зустріч з пожежниками - цікаво, повчально, завжди актуально!

   Сьогодні в нас була надзвичайно цікава, змістовна та несподівана зустріч! Пожежна машина 18 ДПРЧ 5-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області прибула на територію  Слов’яносербської гімназії. 

22:13 16.05.2023

Неймовірні комікси

   Комікси -  це неймовірно цікавий та ефективний спосіб пізнання нового і корисного. Читання коміксів корисне для дітей тим, що рівномірно активізує дві півкулі мозку, поліпшуючи вміння читати і породжуючи цікавість до цього процесу. А ще комікси неймовірно розвивають уяву.

11:53 16.05.2023

В світі усе починається з мами!

   Мама - найрідніша і найголовніша людина в житті кожного з нас. Від неї віє теплом, турботою, спокоєм та безмежною любов'ю. Сьогодні всі діти, на всьому білому світі, несуть квіти матерям.

10:30 14.05.2023

День пам'яті та примирення

   8 травня, в День пам’яті та примирення, вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом та всіх жертв Другої світової війни.  

15:13 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень