A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Магія чаю

     Сьогоднішній день наповнений ароматом та смаком чаю. Занурювалися в магію чаю, створювали рецепти найсмачнішого чаю, дізналися про користь різних видів чаю. Нехай ваш день буде мирним та затишним із чашкою ароматного чаю!

15:44 15.12.2023

Права знай - про обов'язки не забувай!

   На завершення акції "16 днів проти насильства"  проведено заходи до Міжнародного дня захисту прав людини. Діти приймали активну участь: малювали малюнки, розглядали ситуації, виконували інтерактивні завдання. Школярі формували правову культуру, розширювали знання про права та закони.

22:26 12.12.2023

Українська хустка - окраса, символ, оберіг

   У цей зимовий день, 7 грудня, святкуємо Всеукраїнський день української хустки. Українська хустка – це не лише невід’ємна частина української культурної спадщини і давній оберіг українок, але й символ нашого єднання та гордості за своє коріння, особливо тепер.

17:24 07.12.2023

Нехай дива трапляються! З Днем Святого Миколая!

    Кожна дитина заслуговує на радість, справжні дива та втілення усіх мрій! Нехай Святий Миколай принесе в кожен дім, в кожне серце МИР, любов, добро, спокій, злагоду!  Дякуємо ЗСУ за посмішки дітей!

20:35 06.12.2023

Вітаємо незламні Збройні сили України

     Усією шкільною родиною вітаємо незламні Збройні сили України! Дякуємо Вам за стійкість, героїзм, за наш захист, за можливість навчати і навчатися, займатися спортом, здобувати перемоги! Дякуємо за Україну! Міцного здоров'я Вам, сил, терпіння та Перемоги!

18:30 06.12.2023

Світ без насилля

      В рамках акції  "16 днів проти насилля" в нашій гімназії пройшов флешмоб "Стоп - насилля", урок - тренінг "Світ без насилля - світ без війни" для учнів 5, 7 класів. Була оформлена книжково-ілюстративна виставка в бібліотеці "Стоп - насильству!"

20:17 03.12.2023

СНІД - стосується кожного

     1 грудня світ відзначає день боротьби зі СНІДом та толерантності з ВІЛ-позитивними людьми.   Сьогодні наші учні дізнавалися  про те, яку серйозну загрозу для життя несе ця глобальна проблема.  В гімназії протягом дня було проведено: інформаційну хвилинку "СНІД - стосується кожного"(медична сестра Величко С.Д.), анкетування з учнями 8-9 класів "Що вам відомо про СНІД" (соціальний педагог Вороніна О.Г), година спілкування 8-9 класи "Ми проти СНІДу! Ми за життя!"( вчитель основ здоров'я Мельник І.Д.)

19:22 01.12.2023

Навчаємо дітей правил поведінки, щоб вберегти їх від небезпеки

   На  різноманітних заходах з мінної безпеки діти отримують ключову інформацію, яку дитина має знати, щоби вберегти своє життя: ознаки вибухонебезпечних предметів, місця перебування, яких варто уникати, попереджувальні знаки й правила безпечної поведінки, якщо побачив міну чи боєприпас.

20:20 30.11.2023

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» стартувала

   Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня  проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.      25 листопада - Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок. Соціальний педагог Вороніна О.Г. провела інформаційну бесіду “Скажімо “ні” насильству над жінками!” з учнями 7-9 класів. Учні переглянули відео "Зупинимо насильство над жінками", прослухали різні історії, які траплялися з жінками по всьому світі, ознайомилися  із статистикою насилля в Україні.     Насилля проти жінки – це не міф, а реальна проблема, від якої навіть сьогодні, у XXI сторіччі, потерпають жінки всього світу. Тому завдання суспільства по відношенню до жінок, які стали жертвами насильства, – вселити в них надію, що вихід є!

11:44 25.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень