A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

В єдності наша сила

   6 лютого вся Україна відзначає нове державне свято – День єдності. Єдність українського народу – це наша спільна сила, яка допомагає протистояти агресії Росії. Хоча рік тому було важко повірити у те, що війна все-таки розпочнеться, але за цей час ми навчилися цінувати кожний день і маємо одну велику спільну мрію - перемога України.

11:38 16.02.2023

Разом для найкращого Інтернету

  7 лютого 2023 року День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) відзначається під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.  Цей день був веселим і корисним для учнів  нашої гімназії. Діти ознайомилися з правилами безпечної роботи в Інтернеті і небезпекою, яка може виникнути під час роботи у мережі. Також наші учні  виконували завдання вікторини до Всесвітнього дня безпечного Інтернету серед учнів початкових класів, організованої Центром професійного розвитку педагогічних працівників Великомихайлівської селищної ради. Учениця 2 класу Орланюк Софія стала переможцем вікторини. Вітаємо!!!

16:51 07.02.2023

Читання - це сила, це клас, воно об'єднує нас!

     12 років тому по всьому світу стартувала традиція щорічно у першій декаді лютого проводити Всесвітній день читання книги вголос. Цю традицію започаткувала некомерційна організація «LitWorld» у рамках руху за грамотність. Цього року Всесвітній день читання вголос відзначається 1 лютого.

13:44 01.02.2023

Одна єдина - Соборна Україна!

      22 січня всіма українцями відзначається національне свято – День Соборності України. Саме у цей день у далекому 1919 році возз'єдналися Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка. Тепер це свято як ніколи актуальне. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною.

09:53 22.01.2023

День чаю

   Щорічно 15 грудня відзначається Міжнародний день чаю – напою № 1 у всьому світі.  Чай п’ють щоб зігрітися, щоб підбадьоритися, щоб заспокоїтися, щоб поспілкуватися. Саме за чашкою чаю бувають різні довірчі бесіди.

20:13 15.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень