A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Національний тиждень читання поезії

   З 16 по 24 березня тривав Національний тиждень читання поезії. Тема тижня поезії - ДІМ.  Гаслом тижня став рядок із вірша сучасної української поетеси Ірини Шувалової - «Ріки незмінно течуть додому».

18:34 22.03.2024

Невловима королева української поезії

    Сьогодні, 19 березня, святкує свій 94-й День народження відома українська поетеса, письменниця та громадська діячка Ліна Костенко. Це людина глибокої думки та високого розуму, поетеса, яку називають «невловимою королевою української поезії". Ліну Костенко вважають генієм слова, залізною жінкою та живою легендою, а її біографія є прикладом для мільйонів українців та невичерпним джерелом мудрості. Учні 7-9 класів були запрошені "На каву з Ліною Костенко", надихалися на зміни і замислювалися над вічними темами, читаючи твори письменниці.

16:21 19.03.2024

День українського добровольця

    Сьогодні, у День українського добровольця, дякуємо нашим захисникам та захисницям, які не вагаючись стали на захист України. Вчителі Мордванюк І.М. та Задніпряна А.М. провели для учнів 1 та 2 класів патріотичні інформаційні  хвилинки: " 14 березня - День українського добровольця",  "Дякую тобі, воїне!!!"

19:00 14.03.2024

Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття!

   Одним із найбільших патріотів усіх часів і народів справедливо вважається Тарас Шевченко. Мало хто з таким вогнем душі захищав свободу і незалежність Батьківщини, честь і гідність народу.

18:26 08.03.2024

Весна починається з компліментів

     Вітаємо усіх із початком весни! Перший день весни розпочався в нашій гімназії з «Кошика компліментів». Адже сьогодні – Всесвітній день компліментів.

20:28 01.03.2024

Моя країна війною втомлена, але ніким не зломлена

Друга річниця початку повномасштабного вторгнення......Друга річниця болю, страху, жорстокості, сліз, втрат, стійкості, мужності, незламності.....боротьба за життя, боротьба за МИРНЕ МАЙБУТНЄ ДІТЕЙ….

17:18 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень