A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Урок мужності "Ті, хто оберігає наш спокій"

   Напевне, кожен із нас, навіть у глибині душі, не міг подумати, що буде жити в часи, коли повсюди чути слово "війна". Воно так непрохано увірвалося в наше життя, його чути як із вуст найменшого українця, так і дорослого громадянина.   Українські захисники і захисниці стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби народу за свободу та незалежність. Їх відданістю та сміливою боротьбою захоплюється кожен українець та цілий світ. Військові операції, що здійснюються українськими воїнами під час захисту незалежності та територіальної цілісності України увійдуть у воєнну історію, а імена кожного захисника і захисниці України назавжди закарбуються в історії України.

15:50 23.11.2023

День Гідності та Свободи

   21 листопада — це день, коли ми  віддаємо шану тим, хто прокладав шлях свободи. Тим, хто віддав життя за наше вільне майбутнє. Тим, хто робить це зараз.

17:22 21.11.2023

Усі ми різні, але рівні!

     «Тепер, коли ми навчилися літати по повітрю, як птахи, плавати під водою, як риби, нам не вистачає тільки одного: навчитися жити на землі, як люди».                                                                                            (Бернард Шоу)

09:46 17.11.2023

Що таке толерантність?

   Що таке толерантність? Сьогодні, в День толерантності про це дізнавалися учні початкових класів.  Толерантність людей є найважливішою умовою миру, миру в сім'ї, колективі та суспільстві. Діти – наше майбутнє. І тільки толерантна особистість побудує прекрасне майбутнє нашої держави.

17:16 16.11.2023

Дружня зустріч з волейболу серед дівчат

    6 листопада на базі Слов'яносербської гімназії відбулася дружня зустріч з волейболу серед дівчат Слов'яносербської гімназії та Великоплосківського ліцею.    Зустріч проводилася з метою підвищення майстерності спортсменів та обміном досвідом. Гра  проходила на належному рівні. Команди грали з азартом та старанням. Перемогу в грі здобули великоплосківські волейболістки. Після гри команди та найкращі гравчині були нагороджені грамотами .      Дякуємо колегам з Великоплосківського ліцею за візит!      Дякуємо ЗСУ за можливість змагатися!

19:41 08.11.2023

Мінна безпека

     Мінна безпека, на жаль, через війну стала особливо актуальною. І дорослі, і діти мають чітко знати алгоритм дій, коли побачили на вулиці, в лісі, полі чи біля водойми вибухонебезпечний предмет. Для цього вчителями ведеться постійна робота. Протягом жовтня проведено цикл різноманітних заходів з мінної безпеки:

10:47 03.11.2023

Попередження дитячих пустощів з вогнем

    Учасники дружини юних пожежників – рятувальників переконані: одна з поширених причин виникнення пожеж — це пустощі дітей з вогнем. Сьогодні дружинники провели агітаційне заняття на тему «Попередження дитячих пустощів з вогнем» для учнів гімназії. Підійшли до справи творчо та ефективно. В гумористичній інсценізації «Пожежа в царстві царя Гороха» показали наслідки пустощів з вогнем та нагадали правила пожежної безпеки.

18:56 01.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень