A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Проведення місячника Цивільного захисту

   Згідно річного плану роботи закладу освіти, з метою  вироблення у дітей дошкільного віку та школярів умінь, навичок щодо захисту свого життя і здоров’я під час надзвичайних ситуацій, у Слов’яносербській гімназії з 03.04.2023  по 03.05.2023 було проведено місячник Цивільного захисту.

12:58 04.05.2023

Зроби паузу!

     В нашій школі важливе значення мають не лише уроки, але й перерви. Після напруженої роботи в класі учням необхідний активний відпочинок. Ігри знімають напруження, дають перепочити дитячій нервовій системі, а рухливі ігри мають ще й профілактичний ефект. Адже тренують різні групи м’язів, покращують мозковий кровообіг, позитивно впливають на емоції, виключаючи стреси. Найкращий час для таких ігор – перерва.Такий варіант проведення часу на перерві дозволяє школярам відпочити та легше сприймати навчальний матеріал на наступному уроці. 

09:54 27.04.2023

День Землі

 22 квітня у світі відзначають Міжнародний день Землі. Це свято спонукає людей бути уважнішими до тендітного та вразливого довкілля нашої планети. Це день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для розв'язання екологічних проблем.Учні початкових класів Слов'яносербської гімназії разом з вчителями досліджували стан навколишнього середовища, вчилися сортувати сміття, дізналися про способи його переробки.  А ще створили проєкт "Що я можу зробити для майбутнього планети", відповідали на запитання екологічних вікторин, нагадали правила поведінки в природі та милувалися квітами , які власноруч висадили восени біля школи. Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися цікаво! Тримаємо освітній фронт України! 

16:21 24.04.2023

Тиждень психології "Дивись на життя з позитивом"

   З 17 по 22 квітня у Слов'яносербській гімназії проходив тиждень психології "Дивись на життя з позитивом". Розпочався тиждень  відкриттям інтерактивного інформаційно-пізнавального вісника "Шкільний психолог", в якому розміщена корисна інформація для всіх учасників освітнього процесу.  Вчителі  показали свої приховані творчі  таланти, взявши участь у конкурсі  "Портрет колеги". Кожен зміг просто похвалити себе у акції "Три слова про себе..." . Учні 5 та 6 класів побували на занятті "Безконфліктне спілкування".  З учнями 8 - 9 класів проведено тестування, за допомогою якого змогли дізнатися свій тип темпераменту. Завершився тиждень дружнім флешмобом "Подаруй світу посмішку". Проведена робота сприяла зняттю психоемоційної напруги та психологічних бар'єрів, а також  наповнила позитивними емоціями цей тиждень. 

18:14 21.04.2023

Знай і люби свій край!

У Слов'яносербській гімназії з 28 березня по 14 квітня проведено І етап Всеукраїнської виставки - конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край". Свої творчі задуми учні реалізували в різних номінаціях :

13:32 14.04.2023

Діти обирають здоров'я!

   Найголовніше в житті – бути фізично здоровим, щоб мати силу і енергію на досягнення заповітних висот! Щороку 7-го квітня ми відзначаємо Всесвітній День здоров'я. Цього року він пройшов під гаслом «Діти обирають здоров'я!". Веселі рухливі перерви з конкурсами та спортивні змагання об'єднали всіх у велику спортивну родину.  

18:44 07.04.2023

Positive Day 2023

  Ми долучилися до Міжнародного проєкту #PositiveDay2023 від ED LAB: Платформа Інноваційної Освіти. Тепле весняне сонечко сьогодні зігріло нашу гімназію промінчиками позитиву. Усмішки дітей та працівників, одяг жовтого кольору, останній навчальний день перед весняними канікулами - зробили цей день неповторним та веселим. Розпочався цей день в обіймах веселого тигренятка, який зарядив усіх позитивом та гарним настроєм на весь день. Креативні ранкові зустрічі у кожному класі, зарядка долоней позитивом, вправи «Пончик вдячності» та «Впізнай посмішку», незвичайні уроки з сюрпризами, майстерня аквагриму, бульбашковий флешмоб, малювання дерева позитиву, веселі музичні руханки, казкова фотозона, політ побажань на крилах паперових літачків - і це ще не повний перелік активностей Positive Day у нашій гімназії. Вдячні організаторам проєкту #PositiveDay2023 за чудову ідею та креативні фішки. Будемо і далі ділитися своїм позитивом. Дякуємо ЗСУ за цей позитивний день!

17:43 24.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень