A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Хто володіє інформацією, той володіє світом!

  06 лютого 2024 року у світі відзначають День безпечного Інтернету. Це чудовий привід  показати дітям всі плюси і мінуси роботи в мережі Інтернет, її вплив на здоров'я людини; пояснити що таке ігроманія та інтернетзалежність, як з ними боротися.

18:47 06.02.2024

В єдності наша сила!

   22 січня ми святкуємо День Соборності України - день, що символізує нашу єдність. 

15:56 22.01.2024

Зимові канікули – пора відпочинку та незабутніх вражень

    Канікули здобувачів освіти Слов’яносербської гімназії видались насиченими, завдяки захоплюючій поїздці до міста Одеси, яка відбулася 12 січня 2024 року. Юні спортсмени з великим задоволенням відвідали Музей футболу, де його засновник, Емануіл Ганєв, провів пізнавальну та цікаву екскурсію. Також діти мали змогу одягти ковзани та покататися на льодовій арені. Наші учні вперше опинилися на катку. Було чимало падінь, але діти знову й знову підіймалися та прагнули навчитися кататися на ковзанах.

13:32 15.01.2024

Виготовлення окопних свічок

   Ми розпочали виготовлення окопних свічок для передової. Цей процес був для усіх новою справою: шукали підказок в Інтернеті, купували парафін, організували збір банок, картону, воску. Зрештою, всі разом впоралися. Зупинятися не на часі. Маємо продовжувати. Так, наприклад, з'явилась ідея використовувати паперові стаканчики. Сам стакан згорає разом з усім вмістом. Військові говорять, що ці стаканчики навіть можуть використовувати як запасний блок для баночки, яка в них зберіглася.

09:54 12.01.2024

Новорічне дійство

   Новий рік - це найголовніше свято дитинства, яке зберігається в пам'яті на все життя. У нашій школі відбулося чарівне новорічне дійство з веселими танцями та піснями, конкурсами, іграми, розвагами. Веселий сміх,  море позитиву та подарунки - все змішалось на нашому святі. Дякуємо ЗСУ за змогу працювати, вчитися та святкувати.

21:01 29.12.2023

З Новим роком!

      Напередодні Нового року ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. З прийдешнім переможним 2024 роком!

18:42 29.12.2023

Найулюбленіше свято дітей

   Новий рік – найулюбленіше свято всіх дітей. Воно завжди асоціюється з ялинкою, подарунками, смаколиками та святковим настроєм. Новий рік - це час доброї казки та очікування дива. І дуже важливо зберегти в дитячих серцях віру в прекрасне. Дякуємо Великоплосківському сільському голові Батуріну Івану Максимовичу та начальнику  відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ярочкіну Володимиру Юрійовичу за новорічні подарунки усім дітям громади! І, звичайно, дякуємо ЗСУ за змогу працювати, вчитися та святкувати!

10:04 29.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень