A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Дітям про вибухонебезпечні предмети

   Україна увійшла до переліку країн, найбільш забруднених мінами: приблизно 30% її території є потенційно небезпечними через вибухонебезпечні предмети.

14:56 25.09.2023

З Всеукраїнським днем дошкілля!

     Вітаємо особливих людей, які мають люблячі серця, щирі душі, ласкаві руки, добрі очі, творчу вдачу, неперевершену працьовитість, невичерпний позитив - працівників дошкільної ланки нашої гімназії  – з Всеукраїнським днем дошкілля! Бажаємо міцних дитячих обіймів, мирного неба, здоров'я, сімейного благополуччя, натхнення й успіхів у роботі, яскравої та переможної осені!

15:36 24.09.2023

Нам потрібне мирне небо!

                                                                                               "...Нам потрібне мирне небо,

15:35 21.09.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху

  Тема дорожнього руху є актуальною завжди, будь-якої пори року. Діти часто забувають про реальну небезпеку на дорозі. З метою попередження  дитячого дорожньо-транспортного травматизму  в нашій гімназії щорічно проводиться Тиждень безпеки дорожнього руху. Протягом тижня з 11 по 15 вересня класними керівниками були проведені наступні заходи:

14:10 18.09.2023

Рух - це здоров'я! Здоров'я - це клас! Гармонія руху об'єднує нас!

   Початок нового 2023/2024 навчального року в  нашій гмназії традиційно співпав із проведенням Олімпійського тижня. Протягом тижня вчителі фізичної культури знайомили дітей з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту, проводили веселі ранкові руханки. Учні початкових класів змагалися у спритності та витривалості під час змагань «Спорт – це життя!».  Учні 5 – 9 класів брали участь у велогонках та  у шашковому турнірі.

19:30 09.09.2023

Прапор наш, як літо, в сонці майорить!

    З Днем Державного Прапора України! В усьому світі синьо-жовтий колір нашого стяга уособлює сміливість, незалежність, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові. Нехай наш прапор завжди летить високо, а добро і мир панують в нашій рідній Україні! Нехай наш прапор завжди майорить над нашою школою, наповнюючи її духом єдності та гордості за нашу країну!

17:24 23.08.2023

Вдалого старту, випускники!

     Ну от і настав цей хвилюючий час! Це були 9 років наполегливої праці. Але це були і роки досягнень, насолоди від спілкування з однокласниками та вчителями. Від щирого серця вітаємо наших випускників!  Ви гідно пройшли цей непростий шлях, пишаємося кожним із вас! Здоров'я усім, тепла, любові, рідних людей на відстані обіймів, мирного і сонячного завтра у країні щасливих людей. Країні-переможниці!

15:53 09.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень