A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Гурток "Майстерні рученята" Тростянецького СБК презентує роботи вихованців

На гуртку декоративно-прикладного мистецтва "Майстерні рученята" діти виготовили прапорці з паперових долоньок та апплікації прапора,які   підписали фразами : " Слава Україні", "Героям Слава", "Всім Миру", "Герої не вмирають",  "Україна понад усе" 

15:23 19.07.2023

У Тростянецькому СБК та філії пройшла година спілкування з дітьми на тему « Правила поведінки при виявленні мінної безпеки та повітряної тривоги»

Ця тема надзвичайно важлива, особливо в воєнний час, коли ми стикаємося з різними загрозами та потенційними небезпеками . Протягом цієї години діти дізналися багато корисної інформації про те, як розпізнати та уникнути мінну небезпеку.

15:18 18.07.2023

Щороку 15 липня в Україні відзначається День українських миротворців. Тому у Тростянецькому СБК та Тростянецької філії відбулася тематична година « На сторожі спокою та миру»

Головною метою заходу було познайомити дітей з поняттям миротворців, їхніми обов'язками та внести свій внесок у формування позитивного ставлення до миру та міжнародної співпраці.

11:50 14.07.2023

Бібліо-пікнік на природі!

Аншлаг дитячих посмішок  у Тростянецькому СБК та Тростянецької філії на  бібліо-пікніку “Веселися, грай, книжки читай!”. Діти відгадували загадки, ділилися враженнями про свої улюблені книги, взяли активну участь у веселих конкурсах. А який пікнік без частування? Читайлики із задоволенням пили компот з пирогом.

15:37 12.07.2023

Літні канікули тривають, а отже продовжуються цікаві спортивні розваги у Тростянецькому СБК та Тростянецької філії.

Сьогодні  у Тростянецькому парку пройшла спортивно- розважальна програма для дітей  « Діти-  це наше майбутне».  Діти приймали активну участь у конкурсах  та іграх.  Після закінчення програми пригостили дітей пирогом з яблук та компотом. Всі діти залишилися задоволені  та щасливі!

15:43 11.07.2023

Картина "Соняшникова гармонія"

У Тростянецькому сільському будинку культури створена картина "Соняшкова гармонія" на гуртку декоративно-прикладного мистецтва "Майстерні рученята"

14:30 05.07.2023

Вишивка браслет - оберігу « Боже, Україну бережи»

У Тростянецькому СБК до дня Конституції України  на гуртку   « Майстерні рученята» старша група дівчат,  вишили  браслети -обереги  в українському стилі « Боже, Україну бережи». Кожна  з дівчат виразила свою  любов до України, творчість та індивідуальність через свої браслети.

16:06 30.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень