A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Тростянецький старостинський округ з метою благодійності на користь ЗСУ відзначив декілька важливих дат: День села, Всеукраїнський День бібліотек, День літніх людей та День вчителя!

В селі нашого рідного краю 29 вересня 2023 року у Тростянецькому СБК спільно з Тростянецькою бібліотекою-філією відбувся незабутній благодійний концерт на честь декількох важливих подій.

17:22 30.09.2023

Сьогодні, 21 вересня, ми відзначаємо Міжнародний День Миру. Це свято має особливе значення для України та всього цивілізованого світу, адже мир - це те, що ми всі прагнемо та чекаємо….

Раніше, для нас для українців, мир – це була повсякденна реальність. На вулицях України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог. І нам українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир. Проте, мир - це не тільки відсутність війни. Це також взаєморозуміння, терпимість та повага до інших людей. Мир - це коли ми можемо жити разом, попри нашу різницю.

16:21 21.09.2023

Виховна година для самих молодших школярів «Безпека на дорозі- безпека життя»

У Тростянецькому СБК у класі безпеки  відбулася виховна година з учнями 1 класу на тему "Безпека на дорозі - безпека життя". Під час зустрічі діти дізналися про правила переходу дороги, використання пішохідних переходів і світлофорів, а також про важливість завжди бути уважними на вулицях. Також розповіли дітям про значення носіння яскравого і видимого одягу, особливо в темний час доби, щоб водії могли їх бачити. Для закріплення матеріалу правил техніки безпеки життя діти  старанно відповідали на запитання вікторини та відгадували загадки. Така година спілкування допомагає виховати у дітей свідомість про безпеку на дорозі і робить їх життя безпечнішим.

14:02 05.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень