A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Година пам’яті до Дня Героїв України у Тростянецькому СБК та Тростянецької філії.

День Героїв або Свято Героїв - щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків і воячок - борців за самостійну соборну Українську державу, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, УГА, ОУН, УПА, а також героїв Небесної Сотні та сучасної національно-визвольної московсько-української війни.

12:50 24.05.2023

Тростянецька філія спільно з Тростянецьким СБК провели бесіду з учнями на тему "День пам'яті жертв політичних репресій" з метою вшанування пам’яті людей, що постраждали в цей період в історії України.

Під час бесіди було зазначено, що  після перемоги Жовтневої революції на Україні почали відбуватись політичні репресії: людей засуджували без суду та слідства, переселення, виселення зі своїх осель та інші викручені методи залякування.

14:30 19.05.2023

У Тростянецькому СБК спільно з Тростянецькою філією відбулося свято " День вишиванки"

Струмки барвистих ниток та вишивальні голки наші народні мотиви на полотні оживили! Багатогранна культура, розмаїття візерунків та неповторність, що живе в кожному рукоділля, об'єднало нас у цей яскравий та запальний день! Тростянецький СБК разом з Тростянецькою філією щиро дякують нашої майстрині Смолінської Лесі Леонідівні за участь в нашій фотозоні. Дякуємо усім учасникам та гостям за їхню участь в заході "День Вишиванки", який відбувся вчора.

09:35 19.05.2023

Вихованці Тростянецького СБК та Тростянецької філії вітають всіх зі святом! З Днем вишиванки!

Українські традиції - одні з найкрасивіших в світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них всьому. Одягайте свої вишиванки і нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна!

14:00 18.05.2023

Привітання З Днем Матері від вихованців Тростянецького СБК

Милі, ніжні, найважливіші наші Мами – вітаємо Вас з Днем Матері! Бажаємо, щоб Ваші надії виправдовувалися. Нехай чуйне материнське серце завжди буде спокійно битися в такт із радістю, успіхом і гордістю за своїх дітей. Нехай це зворушливе і тепле свято ознаменується поблажливо всміхаючись, радістю і добром. Бажаємо кожній мамі на світі – тільки кращого. Здоров'я, міцної сім'ї, надійності та впевненості, достатку і гордості за своїх діток. Щастя в ваші люблячі очі й миру в серці!

08:59 14.05.2023

8 та 9 травня в Україні згадують про страшні події 78-річної давнини, які принесли багато горя в українські родини.

 В ці травневі дні по всій Україні висловлюється повага ветеранам війни, шанується пам’ять про загиблих воїнів, жертв воєнних злочинів проти людяності.  Символом пам'яті в Україні є квітка червоного маку. Цього року Україна вдруге відзначає  День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії росії. Сьогодні, як ніколи, ми розуміємо, що мир – найбільше багатство на Землі. Війна – це не лише танки, гармати й масштабні бої. Це – долі, мільйони  великих людських бід, які тривали роками.

22:14 08.05.2023

8 травня – День пам’яті та примирення. Сумна і важлива дата, яка має нагадати всім нам про необхідність збереження миру на планеті та недопустимість війни.

Сьогодні в Тростянецькому окрузі відбувся захід з метою вшанування пам’яті жертв Другої світової війни. В День пам’яті і примирення, як символ пам’яті у присутніх на грудях майоріли маки. На заході  був  присутній голова Великоплосківської громади Батурін Іван Максимович, який особисто посаджав садженці біля могили загиблим воїнам. Також були  представники старостату , Тростянецької гімназії, працівники Тростянецького СБК та Тростянецької філії.

16:39 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень