A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

“Щаслива дитина-успішна країна!”

20 листопада ми відзначаємо одне з найдобріших свят на землі — Всесвітній день дитини. Разом з тим, це один з найважливіших днів у календарі, який покликаний нагадати нам, дорослим, про відповідальність за їх благополуччя і щастя. Діти — найдорожче багатство кожної людини. Вони майбутнє держави, яке формується у сьогоденні. Заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. У них надія на щасливе майбутнє наших сімей, всього українського роду.

09:26 21.11.2023

Виставка дитячих малюнків « Мій тато хлібороб»

Напередодні свята, Дня працівників сільського господарства, яке в цьому році святкується 19 листопада. Сьогодні  було проведено виставку дитячих малюнків « Мій тато хлібороб». Вихованці нашого закладу культури з ентузіазмом малювали малюнки на сільськогосподарську тематику.

16:35 15.11.2023

Аплікація із осіннього природного матеріалу "Пані Осінь".

За вікном справжня осінь, листя міняє колір, квітнуть осінні хризантеми, а це чудовий матеріал для дитячих аплікацій. Є різні техніки осінніх аплікацій з листя, а і в нас була аплікація з листя та хризантем на папері - заклеювати малюнок листочками та квіточками. Ця техніка не тільки захопила дітей, але й ми створювали свої шедеври і ось результат...

12:50 02.11.2023

Квіти і війна — хтось скаже — речі несумісні... Неправда, бо квіти для людського серця є одним із найочевидніших антистресів! Це символ перемоги красивого над потворним і взагалі — одвічний знак Перемоги!

Квіти…як їх багато на нашій землі. Вони скрізь: і біля охайних осель, і на полях, і на білих рушниках. Іноді здається, що слова «квітка» і «Україна» – синоніми. Бо такої квітучої землі як наша немає ніде в світі. Саме тому,  працівники Тростянецького закладу культури та бібліотеки долучилися до озеленення території для естетичного вигляду.  Сьогодні біля будинку культури висадили кущі хризантем. Ми, прагнемо бачити комфортний і приємний простір села!

13:22 01.11.2023

«У світі прекрасних професій»

Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожного, хто здатен працювати. Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів обрати свій, єдиний. І тут важливо не помилитися — віддати перевагу тій професії, яка найбільше відповідає здібностям, покликанню, знанням, потенціалу.

14:54 30.10.2023

Урочисте покладання квітів , до пам’ятника загиблим землякам в роки Другої Світової війни, з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників.

Жовтень– осінній місяць,  який чарує нас не лише різнокольоровим листям, а й славетною подією – звільненням України від німецько-фашистських загарбників.

11:42 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень