A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Презентація відео -проекта " Конституція України очима дітей" від Тростянецького СБК та Тростянецької філії

Напередодні Дня Конституції України діти у відео-проєкті «Конституція України очима дітей» розповідають, які вони бажають додати закони України та які права вони мають… Також була підготовлена виставка малюнків «Конституція очима дітей». Натхненням й щирим почуттям до своєї країни наповнені дитячі малюнки. Автори робіт не тільки продемонстрували свої знання народних образів-символів, глибину й силу українського духу, а й показали своє розуміння й бачення сучасних проблем країни. Усі творчі роботи були об’єднані спільною ідеєю: Україна – це кожен з нас, Україна – це ми.

11:18 28.06.2023

22 червня в Україні відзначається День скорботи й вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Тематичні заходи Тростянецького СБК та Тростянецької філії

22 червня 1941 року - цей день ввійшов у історію як день початку Великої Вітчизняної війни, однієї з найжорстокіших і найсмертельніших війн в історії людства. Саме в цей день нацистська Німеччина здійснила напад …З ранку німецькі війська, зосереджені на кордоні, почали масовану атаку на прикордонні пункти. Бомбардувальники та танки прорвалися углиб території, руйнуючи все на своєму шляху.  Міста, села та інфраструктура були зруйновані, жителі перебували в постійній небезпеці і лицемірстві.

12:00 22.06.2023

Пізнавальна настільна гра з цікавими завданнями та питаннями «Animal discovery»

Тростянецький СБК спільно з Тростянецькою філією організували для дітей  пізнавальну та цікаву гру. Ця гра пропонувала цікаві завдання, які вимагали від гравців розумового напруження та кмітливості. Діти відповідали на різні питання з різних галузей знань, таких як  природа, тварини,наука, історія, мистецтво, географія тощо.

15:17 20.06.2023

Привітання З днем Батька від Тростянецького СБК та Тростянецької філії.

Від усього серця вітаємо вас з Днем Батька! Ваша роль батька є неперевершеною і незамінною. Ви — опора і підтримка для вашої родини, надійний і відданий друг. Ваша любов та турбота є запорукою затишку у домі і надією на майбутнє. Ваша сила і мудрість завжди вдихають нам впевненість і віру у свої сили.  Нехай кожен новий день приносить вам радість і щастя, а ваша родина буде ще міцнішою і щасливішою. Бажаємо вам міцного здоров'я, щасливих моментів з дітьми, натхнення і успіхів у всіх справах. Хай ваша душа буде наповнена любов'ю, а серце – радістю. На жаль, через війну не всі батьки можуть бути поруч зі своїми дітьми в цей день. Побажаємо їм скорішої перемоги і повернутися додому під мирне українське небо!

12:13 18.06.2023

День Захисту Дітей у Тростянецькому СБК та Тростянецькій філії

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це прекрасне свято радості та вічної надії, адже в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. День захисту дітей був яскравим та незабутнім для всіх  маленьких учасників.  У рамках святкування відбулися різноманітні конкурси, вікторини та розваги на кожен смак. Учасники мали змогу не тільки розважитися та відпочити, а й попрактикуватися в різних видах інтелектуальних та фізичних змагань. Також, не обійшлося без танцювальної складової. На святі прозвучала весела та драйвова музика, яка змусила всіх дітей підтанцьовувати.  Крім того, на святі були подарунки та солодощі для кожної дитини. Загалом, свято до дня захисту дітей виявилося веселим та змістовним для всіх його учасників. Всі відчули себе особливими та незамінними, а це найголовніше. Ми побачили, що діти мріють про мир та єдність в Україні. Ще ми хочемо висловлюємо щирі слова вдячності адміністрації та виконавчому комітету Великоплосківської сільської ради та незмінним нашим спонсорам Дубровіній Вікторії Петрівні, Адлі Наталії Федорівні, Звягінцевій Зої Тимофіївні та Контаревій Галині Степанівні  за  підтримку нашого заходу. Ваші солодощі були чудовим доповненням успіху та радості для молодших гостей свята. Всім  Мирного Неба Над Головою та Щастя!!!

19:04 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень