Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

24 березня в рамках проведення Всеукраїнської громадської акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!», Тростянецький СБК провів з вихованцями бесіду про «Пожежну безпеку» . Пожежна безпека - важливий етап освітнього процесу.

На початку заходу, розповіли дітям  основні правила безпеки життєдіяльності, роз’яснили правила пожежної безпеки, розповіли про користь та шкоду від вогню, застерегли не гратися з сірниками, запальничками та легкозаймистими речовинами.  Особливу увагу приділили вивченню порядку дій при виявленні та поводженні з вибухонебезпечними предметами!

15:04 24.03.2023

"Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято" - під таким гаслом пройшов третій день Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання в Тростянецькій бібліотеці.

Тиждень дитячого та юнацького читання триває, і сьогодні до нього долучились вихованці Тростянецького СБК, які активно прийняли участь у літературній вікторині «Вгадай письменника» та з задоволенням зачитали уривки з їх творів.

14:55 23.03.2023

"КНИГА - СВІТ, КНИГА - СЕРЦЮ ПРИВІТ"

Цікаво і змістовно пройшов другий день у нашій бібліотеці свято книги під девізом "Книга - світ, книга - серцю привіт" присвячене Всеукраїнському тижню дитячого читання. Його підготувала і провела бібліотекар  С.І. Піструїл . Під час свята діти дізналися, як виник тиждень книги, кому він зобов 'язаний своєму народженню. Учасники свята розповідали вірші про книги та збирали прислів’ я про книгу.

15:43 22.03.2023

22 березня Всесвітній день води святкує вся планета.

   Головне завдання цього дня - нагадати кожному жителю про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі.  Працівники Тростянецького СБК під час виховної години «Вода – це життя»  розповіли дітям про мету відзначення Всесвітнього дня води, зокрема, що основне завдання цього дня – привернення уваги суспільства та громадськості до екологічних проблем, що пов’язані з водою на планеті та визначення основних дій щодо їх вирішення.  Саме тому сьогодні в нашому закладі наші вихованці підготували екологічний плакат про воду.

09:42 22.03.2023

14 березня в Україні відзначють День Українського добровольця!

Рішення про відзначення цього дня було прийнято Постановою Верховної Ради України від 17 січня 2017 року № 1822 «Про встановлення Дня українського добровольця». Це було зроблено з метою зміцнення патріотичного духу в суспільстві, підвищення суспільної уваги і турботи про учасників доровольчих формувань.

11:57 14.03.2023

Виставка малюнків " Шевченко та його твори очима дітей"

Тростянецький СБК презентуємо віртуальну виставку дитячих малюнків, присвячену пам’яті великого Кобзаря, видатного поета та щирого патріота України Тараса Шевченка. Геній українського народу Тарас Шевченко залишається джерелом натхнення для минулих та майбутніх поколінь. Його творчість сприяла розвитку та встановленню нової української літератури, а його постать об’єднує українців у всьому світі.

11:52 10.03.2023

Флешмоб до дня народження Тараса Шевченка «Шевченко в серці кожного українця»

9 березня 2023 року увесь світ відзначає 209 років з Дня Народження Тараса Григоровича Шевченка! Великий Кобзар, батько нації, душа і свідомість народу… Для кожного постать Шевченка і його творчість має своє особисте значення, водночас – без перебільшення Тарас Шевченко є символом України!

16:20 09.03.2023

Милі пані, вітаємо вас зі святом весни та краси – 8 березня. Залишайтеся такими ж променистими та чарівними жінками, справжніми еталонами краси та чарівності!!!

Вітаємо всіх Вас зі святом Весни! З прийдешнiм 8 березня!   З днем, коли навіть сплячі цілий рік чоловіки, раптом прокидаються та біжать по букет чи букетик квітів, щоб зробити приємність пані свого серця, мамі, тещі, бабусі, сестрі, дочці! Ми хочемо побажати Вам всім щастя та кохання! Йде війна і, на превеликий жаль, багатьом не вдається навіть думати про свято, коли йдуть постійні обстріли...  Сьогодні вітаємо всіх наших Захисниць – на фронті й у тилу, в бронежилетах і лікарняних халатах, з гвинтівками й з ноутбуками. Ви вкотре доводите, що світ неможливий без України, а Україна – без жіноцтва! Кажуть, краса врятує світ...  

08:55 08.03.2023

Свято 8 Березня – це свято весни, краси, натхнення, яскравих емоцій і прекрасних жінок.

Кожну весну найкращий подарунок для жінки - це квіти! Всі жінки  дуже люблять отримувати подарунки, особливо мами. Подвійно приємно, коли сюрприз для мами робить дитина, вкладаючи у вироби своє кохання та увагу. 

14:03 07.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень