A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Очікуємо, що вже цієї весни наша Україна буде цвісти квітами перемоги!

     З метою поліпшення благоустрою та екологічного стану навколишнього середовища працівники Тростянецького СБК з бібліотекою посадили квіти, надали їм естетичного вигляду та оновили зелені насадження.

09:57 28.03.2023

24 березня розпочалася наша улюблена пора - час озеленення нашого села! Висаджування саджанців, як альтернатива відновлення зруйнованої екосистем!

Працівники установ Тростянецького округу 24 березня зібралися для надзвичайно корисної справи - висаджування  саджанців гібіскуса. Ми робимо велику справу, покращуючи довкілля. Адже ми живемо на цій планеті, наші діти, онуки тут житимуть. Тому кожен з колег з превеликим задоволенням взяв участь в акції. Бо ми розуміємо, що лише разом зможемо зробити більший внесок у покращення екологічного стану нашої країни.

11:05 27.03.2023

Чисте довкілля – запорука нашого здоров’я! - в нашому Тростянецькому Старостинському округу 23 березня розпочався двомісячник озеленення, чистоти та благоустрою!

Вже стало доброю традицією щовесни проводити двомісячник озеленення, чистоти та благоустрою. Двомісячник благоустрою – це толоки, коли усі разом прибирають і роблять територію села чистою. Земля — це неоціненний дар, подарований нам природою, це — наш спільний дім, тож берегти її — наш священний обов’язок.

10:16 27.03.2023

"Новеньку книгу погортай – у світ цікавий завітай”

Бібліотекар   С.І. Піструїл презентувала  на четвертий день « Всеукраїнського  дитячого та юнацького тижня читання»  книжкові новинки для юних читачів нашої бібліотеки.  Діти познайомилися з новинками літератури на різну тематику та обрали собі книгу до душі, адже, НАЦІЯ, яка ЧИТАЄ, – НЕПЕРЕМОЖНА!

15:54 24.03.2023

24 березня в рамках проведення Всеукраїнської громадської акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!», Тростянецький СБК провів з вихованцями бесіду про «Пожежну безпеку» . Пожежна безпека - важливий етап освітнього процесу.

На початку заходу, розповіли дітям  основні правила безпеки життєдіяльності, роз’яснили правила пожежної безпеки, розповіли про користь та шкоду від вогню, застерегли не гратися з сірниками, запальничками та легкозаймистими речовинами.  Особливу увагу приділили вивченню порядку дій при виявленні та поводженні з вибухонебезпечними предметами!

15:04 24.03.2023

"Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято" - під таким гаслом пройшов третій день Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання в Тростянецькій бібліотеці.

Тиждень дитячого та юнацького читання триває, і сьогодні до нього долучились вихованці Тростянецького СБК, які активно прийняли участь у літературній вікторині «Вгадай письменника» та з задоволенням зачитали уривки з їх творів.

14:55 23.03.2023

"КНИГА - СВІТ, КНИГА - СЕРЦЮ ПРИВІТ"

Цікаво і змістовно пройшов другий день у нашій бібліотеці свято книги під девізом "Книга - світ, книга - серцю привіт" присвячене Всеукраїнському тижню дитячого читання. Його підготувала і провела бібліотекар  С.І. Піструїл . Під час свята діти дізналися, як виник тиждень книги, кому він зобов 'язаний своєму народженню. Учасники свята розповідали вірші про книги та збирали прислів’ я про книгу.

15:43 22.03.2023

22 березня Всесвітній день води святкує вся планета.

   Головне завдання цього дня - нагадати кожному жителю про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі.  Працівники Тростянецького СБК під час виховної години «Вода – це життя»  розповіли дітям про мету відзначення Всесвітнього дня води, зокрема, що основне завдання цього дня – привернення уваги суспільства та громадськості до екологічних проблем, що пов’язані з водою на планеті та визначення основних дій щодо їх вирішення.  Саме тому сьогодні в нашому закладі наші вихованці підготували екологічний плакат про воду.

09:42 22.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень