A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Чорнобиль. Трагедія. Пам’ять. Зруйновані життя. Втрачене здоров'я десятків тисяч людей. Тематичні заходи у Тростянецькому СБК та Тростянецькій філії

26 квітня 2023 року відзначаються 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди. З того часу в цю дату в Україні щороку вшановують усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також шанують ліквідаторів наслідків аварії. Ось вже 37 років біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях. Ці відчуття змушують кожного зупинитись і озирнутись в той страшний 1986-й… Хоча стільки років минуло відтоді, а пам’ять наша зберігає все до найменших подробиць, бо надто вражаючими і болючими були ці подробиці.

11:14 26.04.2023

Здоров'я - найбільше багатство людини. Здоровий спосіб життя закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості

У Тростянецькому СБК пройшов день пропаганди здорового способу життя. На виховній годині з учнями 5 класу була проведена бесіда «Здорова дитина –здорова нація» На виховному заході учні обговорили що таке здоровий спосіб життя, повторили основи раціонального харчування, активного відпочинку, визначили корисні звички під час режиму дня.  Також обговорили про шкідливі звички: куріння, вживання алкоголю!  Продивилися відеоролік  о корисних та шкідливих звичках.

14:34 19.04.2023

Сьогодні в Україні святкують День працівників ракетно - космічної галузі та Міжнародний день авіації і космонавтики!

  Працівники Тростянецького СБК спільно с бібліотекою  оформили ілюстративну виставку та виставку дитячих  малюнків  «Крок до зірок (Космічні фантазії)», присвячену міжнародному Дню авіації та космонавтики!

14:21 12.04.2023

Відбулося традиційне вшанування пам’ятних подій далекого квітня 1944 року, коли було звільнено село Тростянець від німецько- фашистських загарбників.

Саме 11 квітня  1944 року, рівно 79 років тому село  Тростянець було визволено від німецко-фашиських загарбників. Радість і сльози, біль і надія - все переплелося у одному слові ВИЗВОЛЕННЯ!

11:10 11.04.2023

7 квітня весь світ святкує Всесвітній день здоров'я, який було започатковано на честь створення, а точніше – прийняття статуту Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) у 1948 році.

Традиційно у цей день обговорюються найбільш важливі проблеми здоров’я! Тому Тростянецький СБК спільно с бібліотекою провели  захід на тему « Основні складові  здоров’я: фізична, соціальна, психічна, духовна», яка  мотивує  вести здоровий спосіб життя та приділяти більше уваги профілактиці захворювань. А також провели зарядку для покращення стану організму!

13:51 07.04.2023

МІСТА ГЕРОЇВ - ТУТ НАРОДЖУЄТЬСЯ СМІЛИВІСТЬ!!!

У рамках медійної кампанії #МістаГероїв у зв'язку з першою річницею початку визволення українських земель від рашистських загарбників у  Тростянецькому СБК спільно з бібліотекою було проведено виховну годину «Міста Героїв України». Діти переглянули відео, дізналися про історію визволення українських міст і сіл від загарбників, оглянули виставку "Міста Героїв" і  хвилиною мовчання вшанували загиблих!

13:36 06.04.2023

Птахи — невід’ємна частина живої природи, їх потрібно любити і берегти не лише тому, що вони корисні, а й тому, що вони переповнюють наше буденне життя масою позитивних емоцій.

Вихованці  Тростянецького СБК підготували чудову виставку художніх робіт. Нажаль фото не передає всієї краси та тонкощів роботи . Роботи надихають, вражають і захоплюють . Також прослухали природознавчу годину «Пташиний дивосвіт»  Діти прийняли активну участь у вікторині «Цікавинки про птахів», ознайомилися з цікавими енциклопедіями, відгадували загадки і  з задоволенням відповідали на питання.

12:55 03.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень