A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Квіти і війна — хтось скаже — речі несумісні... Неправда, бо квіти для людського серця є одним із найочевидніших антистресів! Це символ перемоги красивого над потворним і взагалі — одвічний знак Перемоги!

Квіти…як їх багато на нашій землі. Вони скрізь: і біля охайних осель, і на полях, і на білих рушниках. Іноді здається, що слова «квітка» і «Україна» – синоніми. Бо такої квітучої землі як наша немає ніде в світі. Саме тому,  працівники Тростянецького закладу культури та бібліотеки долучилися до озеленення території для естетичного вигляду.  Сьогодні біля будинку культури висадили кущі хризантем. Ми, прагнемо бачити комфортний і приємний простір села!

13:22 01.11.2023

«У світі прекрасних професій»

Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожного, хто здатен працювати. Рано чи пізно ми всі виходимо на роздоріжжя, щоб серед тисячі шляхів обрати свій, єдиний. І тут важливо не помилитися — віддати перевагу тій професії, яка найбільше відповідає здібностям, покликанню, знанням, потенціалу.

14:54 30.10.2023

Урочисте покладання квітів , до пам’ятника загиблим землякам в роки Другої Світової війни, з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників.

Жовтень– осінній місяць,  який чарує нас не лише різнокольоровим листям, а й славетною подією – звільненням України від німецько-фашистських загарбників.

11:42 27.10.2023

Упорядкування території біля братської могили у Тростянецькому окрузі

Триває тепла осіння пора... Тому сьогодні, 26 жовтня 2023 року, напередодні Дня визволення України від фашистських загарбників працівники Тростянецького  закладу культури, бібліотеки та старостату упорядкували територію біля братської могили. Згребли  та вивезли опале листя, впорядковували клумби, заміли доріжку та надихалися командною роботою.

13:59 26.10.2023

Виховний захід патріотичного направлення про історію українського козацтва.

Українське козацтво є, мабуть, самим яскравим явищем української історії. Воно виникло на пограниччі слов’янського та тюркського світів та ввібрало в себе багато рис обох цивілізацій. Початки українського козацтва пов’язані з втечами підневільних людей від свавілля шляхти в низини Дніпра на Запоріжжя, де вони вважали себе вільними людьми – козаками. Втікачі селилися понад Дніпром за порогами. На острові Хортиця, де знаходився цвіт козацтва, зародилася знаменита Запорозька Січ.

11:48 16.10.2023

Виховний захід доброти до Всесвітнього Дня тварин!

«Всесвітній день тварин» - особлива дата для всіх, хто любить тварин ‒ це 4 жовтня. Наші улюбленці також мають свій особливий день, щоб про них згадати, адже це друзі наші менші. Домашні улюбленці, яких ми приручили – це наші особливі друзі, адже вони потребують догляду, підтримки та турботи від нас.

09:47 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень