A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Щороку 15 липня в Україні відзначається День українських миротворців. Тому у Тростянецькому СБК та Тростянецької філії відбулася тематична година « На сторожі спокою та миру»

Головною метою заходу було познайомити дітей з поняттям миротворців, їхніми обов'язками та внести свій внесок у формування позитивного ставлення до миру та міжнародної співпраці.

11:50 14.07.2023

Бібліо-пікнік на природі!

Аншлаг дитячих посмішок  у Тростянецькому СБК та Тростянецької філії на  бібліо-пікніку “Веселися, грай, книжки читай!”. Діти відгадували загадки, ділилися враженнями про свої улюблені книги, взяли активну участь у веселих конкурсах. А який пікнік без частування? Читайлики із задоволенням пили компот з пирогом.

15:37 12.07.2023

Літні канікули тривають, а отже продовжуються цікаві спортивні розваги у Тростянецькому СБК та Тростянецької філії.

Сьогодні  у Тростянецькому парку пройшла спортивно- розважальна програма для дітей  « Діти-  це наше майбутне».  Діти приймали активну участь у конкурсах  та іграх.  Після закінчення програми пригостили дітей пирогом з яблук та компотом. Всі діти залишилися задоволені  та щасливі!

15:43 11.07.2023

Картина "Соняшникова гармонія"

У Тростянецькому сільському будинку культури створена картина "Соняшкова гармонія" на гуртку декоративно-прикладного мистецтва "Майстерні рученята"

14:30 05.07.2023

Вишивка браслет - оберігу « Боже, Україну бережи»

У Тростянецькому СБК до дня Конституції України  на гуртку   « Майстерні рученята» старша група дівчат,  вишили  браслети -обереги  в українському стилі « Боже, Україну бережи». Кожна  з дівчат виразила свою  любов до України, творчість та індивідуальність через свої браслети.

16:06 30.06.2023

Презентація відео -проекта " Конституція України очима дітей" від Тростянецького СБК та Тростянецької філії

Напередодні Дня Конституції України діти у відео-проєкті «Конституція України очима дітей» розповідають, які вони бажають додати закони України та які права вони мають… Також була підготовлена виставка малюнків «Конституція очима дітей». Натхненням й щирим почуттям до своєї країни наповнені дитячі малюнки. Автори робіт не тільки продемонстрували свої знання народних образів-символів, глибину й силу українського духу, а й показали своє розуміння й бачення сучасних проблем країни. Усі творчі роботи були об’єднані спільною ідеєю: Україна – це кожен з нас, Україна – це ми.

11:18 28.06.2023

22 червня в Україні відзначається День скорботи й вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Тематичні заходи Тростянецького СБК та Тростянецької філії

22 червня 1941 року - цей день ввійшов у історію як день початку Великої Вітчизняної війни, однієї з найжорстокіших і найсмертельніших війн в історії людства. Саме в цей день нацистська Німеччина здійснила напад …З ранку німецькі війська, зосереджені на кордоні, почали масовану атаку на прикордонні пункти. Бомбардувальники та танки прорвалися углиб території, руйнуючи все на своєму шляху.  Міста, села та інфраструктура були зруйновані, жителі перебували в постійній небезпеці і лицемірстві.

12:00 22.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень