A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Спорт

Турнір з футзалу «KHMELNITSKY OPEN CUP - 2023»

Вітаємо юних спортсменів!  Наші юні земляки, збірна Футбольна дитяча команда Великоплосківської ТГ,(тренер Андрій Зарічук), взяла участь у змаганнях з міні – футболу «KHMELNITSKY OPEN CUP - 2023», що відбулися днями у м.  Хмельницький. Організатор змагань – Асоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. В рамках турніру було заплановано змагання у відразу восьми вікових групах. Чемпіона визначалисеред 6 команд зі всіх куточків України.

10:06 03.02.2023

Спортсмени Великоплосківської громади у Хмельницькому

У Хмельницькому набирає обертів розіграш “KHMELNITSKY OPEN CUP 2023”, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. В рамках турніру заплановано змагання у відразу восьми вікових групах, і сьогодні згідно графіку в боротьбу за призові місця вступили юнаки 2007/2008 років народження.

10:16 31.01.2023

Гра присвячена пам'яті бою під "Крутами"

7 січня на базі Слов'яносербської гімназії відбувся товариський матч з футзалу між командами юних футболістів Великоплосківського ліцею та Слов'яносербської гімназії. Гра була присвячена пам'яті бою під ''Крутами'' і пройшла дуже жваво, цікаво, напружено. Як учасники так і вболівальники отримали велику дозу адреналіну та задоволення. По закінченню гри рахунок становив 2:2, але у додатковому часі команді Великоплосківського ліцею вдалося забити ще один гол і у запеклій боротьбі завоювати перемогу. Остаточний рахунок 3:2 на користь ліцеїстів. Дякуємо всім за чудову гру.

09:26 28.01.2023

Прагнення до перемоги

22.01.2023 р. зіграли 2 матчі зимової першості "БІЛЯЇВСЬКОЇ ФУТБОЛЬНОЇ ЛІГИ" з футболу 8х8 серед юнацьких команд 2010 р.н. Наші юнаки зіграли першу гру  поступилися одноліткам із с. Нерубайське "Лиман" з рахунком 3:4 відзначилися голами:  дубль⚽⚽Іванов Роман, Ковальчук Владислав ⚽. Другий матч зустрілися з командою"Вікторія" Степанівська громада 2:1 виграли завдяки голам: Іванова Романа та Іванова Олексія. Слава ЗСУ 🇺🇦. Навіки слава! Дякую нашим воїнам за можливість тренуватися та змагатися у футбол 💪🙏✋!!!

12:11 24.01.2023

Практичні заняття із справжньою зброєю

У умовах воєнної агресії виховувати, формувати і підтримувати патриотизм учнів дуже важливо.  Сьогодні до учнів нашої школи завітали цікаві гости. Уроки Захисту України проходять згідно планування, але дітям  дуже хочеться зустрітися зі справжніми воїнами і побачити, потримати у руках справжню зброю. І ця можливість їм була надана відділом освіти у співпраці з військовослужбовцім Іваном.Хлопці і дівчата з великою цікавістю слухали розповідь бійця, спостерігали процес збірки та розбірки автомату, задавали питання та навіть мали змогу під керівництвом професіонала потренуватися.

11:20 20.01.2023

Товариська зустріч у Новосавицькому

19 січня на день Святого Водохреща, відбулися товариські змагання між школярами Великоплосківського та Новосавицького ЗЗСО з шашок, шахів та настільного тенісу. Перемогу отримала команда Великоплосківського ЗЗСО . Змагання пройшли з великим ентузіазмом, відчуттям поваги та взаєморозумінням між спортсменами, які змагалися. Честь та хвала учасникам змагань. Перемогла дружба. Слава Україні!  

11:14 20.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень