A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Спорт

Передфінальна частина змагань «ЗОЛОТОЇ » та «СРІБНОЇ»ЛІГИ.

10 лютого в м.Подільськ, в ліцеї №1 відбулась першість Одеської області з волейболу серед юнаків 2007 р.н. та молодше «ПІВНІЧНА ЛІГА», передфінальна частина змагань «ЗОЛОТОЇ » та «СРІБНОЇ»ЛІГИ. В кожній лізі прийняло участь по 5 команд. В ЗОЛОТІЙ ЛІЗІ змагались: ДЮСШ Ананьївської ТГ, ВК Великоплосківської ТГ, ДЮСШ Окнянської ТГ (Новосамарка), СК «Подільськ» (тренера Степанова С.М.) та ДЮСШ Роздільнянської ТГ.  Наша команда виграла гру у ДЮСШ Ананьів з рахунком 2:0 по партіях,потім зіграли з чемпіонами Області СК Подільськ та ДЮСШ Роздільна,нажаль поступилися з рахунком 2:0,але треба йти далі попереду фінал. 

08:24 13.02.2024

Зональні обласні змагання з футзалу серед дітей 2013 р.н

04.02.2024 року відбулися у м. Роздільна зональні обласні змагання з футзалу серед дітей 2013 р.н. Всього прийняло участь 4 команди: Великоплоске, Роздільна, Березівка, Степанівка. Згідно жеребкування зіграли кожен з кожним по колу. Наші діти спочатку зіграли проти Березівки, потім зі Степанівкою та Роздільною. Нажаль всі 3 матчі поступилися, відзначалися голами  Філімоненко Данило,  Зарічук Олена,  Шульгін Яків. Грамотою відзначили Гуслякова Тимура кращий гравець та Зарічук Олену кращий форвард нашої команди. Гідні та сильні суперники грали проти наших дітей, але це тільки початок. Роздільна пройшла до фіналу. Діти здобули досвід на перспективу удосконалюватися та більше займатися футболом та фізичною культурою. Володимиру Ярочкіну вдячність за організацію транспорту та фінансування, що надає можливість і стимул дітям з маленьких населених пунктів проявити себе та побачити до чого потрібно прагнути! Все це завдяки нашим могутнім та потужним ЗСУ СЛАВА НАЦІЇ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

14:50 06.02.2024

Змагання "Північна Ліга"

11 листопада у місті с.Окни відбулися змагання відкриття Кубку Одеської області з волейболу серед дівчат 2007 р.н.,та молодше "Північна Ліга". Всього прийняло участь 12 команд, згідно жеребкуванням команди були поділенні на дві підгрупи.

16:07 12.11.2023

Чемпіонки Одеської області!

1 листопада 2023 року, на полі спорткомплексу ліцею с. Ставрово, Подільського району відбувся обласний турнір з міні-футболу серед дівчат “Золота осінь–2023”. Ці змагання пройшли, згідно плану змагань Одеської обласної футбольної асоціації, у двох вікових категоріях U16 та U13.

12:32 03.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень