A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Спорт

Товариська зустріч з волейболу

Волейбол є одним з найпопулярніших на планеті видів спорту. Метою гри є розрядка від розумової напруги, подолання стомлюваності, підвищення рухової активності. 06 липня у спортивній залі Великоплосківського ЗЗСО відбулась товариська зустріч з волейболу між жіночою та чоловічою командами (командами с.Великоплоске та смт.Великої Михайлівки). Команди показували цікаву і безкомпромісну боротьбу, адже всі прагнули виступити якнайкраще. Гра пройшла в дружній атмосфері. Вдячні гостям за цікаву гру ! Бажаємо усім мирного неба!

09:20 07.07.2022

Баскетбол 3 на 3

20 травня у Великоплосківському ЗЗСО відбулися учбово-тренувальні ігри з  баскетболу 3х3 (д.). Команди зіграли по колу, ігри пройшли у дружній та спортивній атмосфері. Мирного та спокійного нам неба!

18:42 21.05.2022

Міні - футбол у Великоплосківській громаді

13 травня на центральному стадіоні села Великоплоске відбулася товариська гра з міні–футболу, між командами Великоплосківського ЗЗСО та Слов’яносербського ЗЗСО. Гра завершилась на користь господарів. Поєдинок протримав у напрузі всіх присутніх до останньої хвилини, адже обидві команди демонстрували гідну гру. Напевно саме тому в кінці матчу все ж таки перемогла дружба. Учасники заходу нагороджені грамотами та солодкими призами. Мирного та спокійного нам неба!

15:18 16.05.2022

Футзал

14 січня у спортивному залі Слов’яносербського ЗЗСО з метою підвищення рівня фізичної підготовленості учнів, ознайомлення і згуртування юних футболістів громади, а також організації здорового активного відпочинку хлопців пройшов товариський матч з футзалу серед учнів 5-9 класів Великоплосківського та Слов’яносербського ЗЗСО. У цих змаганнях кожний юний футболіст мав змогу перевірити свою фізичну і технічну підготовку, тактичну кмітливість, визначити, над чим надалі належить ще попрацювати на тренуваннях. Безумовно, все це важливо для вдосконалення спортивної майстерності. І все ж сенс змагань з футзалу не тільки в цьому. Кожна гра завжди приносить її учасникам задоволення та масу яскравих вражень. У запеклійій і нелегкій боротьбі, з рахунком 8:3 перемогу здобули найшвидші і найспритніші юнаки Великоплосківського ЗЗСО. Вітаємо хлопців та бажаємо всім командам спортивних перемог.

17:37 16.01.2022

Товариська зустріч з волейболу

. Товариська зустріч у Великоплоскому  з волейболу між командами школярів, студентів та ветеранів. Школяри виграли у студентів по партіях 2:1, а ветерани програли 2:0, і школярам, і студентам!!!

16:12 17.12.2021

"Здоров'я - мудрих гонорар!"

У Великоплосківському тренажерному залі досвідчений тренер Олексій Шульгін проводить   тренування молоді.Даний напрямок підходить майже всім без винятку людям: юнакам, людям похилого віку, а також тим, хто має проблеми зі здоров'ям.Завдяки силовим тренуванням,  людина покращує імунітет, настрій має здоровий сон та гарну статуру.Саме тому, якщо ви прагнете бути в постійному тонусі, мати гарну фігуру та відмінне здоров'я, саме час додати фізичної активності у ваше життя! Допоможе вам у цьому наш тренажерний зал.Будьте активні та здорові!

08:32 14.12.2021

"Залізна Нація Vlll"

 4 грудня в м.Миколаїв команда Великоплосківської ОТГ "Святогор" приймала участь у турнірі "Залізна Нація Vlll", за підсумками змагань маємо такі результати:Цуканова Христина 1 місце серед дівчат; Труханов Владислав 2 місце в категорії 48 кг; Догадаєв Сергій 1 місце в категорії юніор вагою до 90кг; Шульгін Олексій 2 місце у відкритій віковий категорії вагою до 110кг.

14:13 06.12.2021

Гурток футболу

Футбол-один з найпопулярніших видів спорту в світі.Спостерігати за тим, як дві команди по 11 чоловік намагаються загнати м'яч в ворота люблять багато чоловіків, жінки, і навіть діти, останні при цьому часто таємно мріють прославитися і стати знаменитими футболістами.Чим корисний дитячий футбол?Заняття з м'ячем покращують реакцію дитини, формуючи і зміцнюючи її, крім того, в процесі гри тренуються відразу декількох груп м'язів, а також загальна витривалість організму, що дуже важливо для дитячого організму.До того ж, футбол- це командна гра.Тому, граючи, ваша дитина стає ближче до колективу, налагоджуючи товариські відносини і покращуючи свої навички спілкування.Ось і у Великоплоскому відновили роботу гуртка з футболу, яким керує фаховий спеціаліст Сорокін О.П.Під час занять учні засвоюють ази футболу, навчаються техніці і тактиці гри, вміння боротися за поставлені цілі і задачі, які тренер вимагає від них.

23:50 01.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень