Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Тиждень безпеки дорожнього руху

    З метою формування в учасників освітнього процесу свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, узагальнення і удосконалення знань з безпеки дорожнього руху в нашому ЗЗСО з 14 по 18 листопада 2022 року пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.

17:54 18.11.2022

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій.

 Для учнів 1-5 класів сьогоднішній день пройшов під гаслом "Посміхайтеся! Сьогодні День народження смайлика!" Щороку 19 вересня  Інтернет-суспільство відзначає незвичайне свято – день народження електронного смайлика, посмішки, якими обмінюються мільйони людей в усьому світі. Тому під час ранкової зустрічі та групи подовженого дня учні мали змогу ознайомиться з історією створення смайлика та спробували самостійно відтворити цього чудового Інтернет-героя.

16:26 19.09.2022

Проведення тижня фізичної культури та спорту

  З метою пропаганди здорового способу життя з 8 по 15 вересня в закладі проводився Тиждень фізичної культури і спорту. Протягом тижня відбулися спортивні змагання, естафети та конкурси. Багато позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою отримали всі учасники змагань. Учні продемонстрували свої спортивні здібності, техніку виконання фізичних вправ, згуртованість, дружбу. Тиждень був насичений, цікавий та змістовний. Міцного здоров’я всім, краси і сили. Займайтесь фізкультурою і спортом!

15:14 16.09.2022

Демократична країна очима сучасного покоління

15 вересня відзначається Міжнародний день демократії. Це надзвичайно важлива дата, адже більшість розвинених країн на планеті є демократичними.   Для учнів  7-8 класів було проведено інформаційну бесіду "Демократична країна очима сучасного покоління". Усі ці молоді люди невдовзі братимуть активну участь у розбудові демократії в Україні. 

16:49 15.09.2022

Проведення тижня "Увага! Діти на дорозі!"

       Дотримання правил дорожнього руху - один з головних компонентів збереження життя і здоров'я дітей. В рамках тижня «Увага! Діти на дорозі!» в нашому ЗЗСО було  проведено ряд заходів, спрямованих на вивчення правил дотримання безпеки життєдіяльності під час дороги з дому до школи і навпаки. Це виховні години: "Знай та виконуй", "Від рідного порога - безпечна дорога", "Діти на дорозі", "Правила дорожнього руху для малят", "Безпека на дорозі - безпека життя!", "Життя-це наш безцінний скарб. Тож не залиш його без барв", на яких учні виконували завдання, що перевіряли їх знання ПДР, та взяли участь в інтерактивній грі "Безпека на дорозі". Тиждень закінчився, але робота з вивчення правил дорожнього руху продовжується, адже безпека життєдіяльності є однією з головних умов існування людини. Будьте уважними на дорозі, дотримуйтесь правил дорожнього руху!

19:12 13.09.2022

Бути грамотним - це модно!

   Щорічно 8 вересня святкується      Міжнародний день грамотності.  Метою   якого є нагадати людям, що   бути грамотним – важливо! 

18:05 08.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень