A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

День пам'яті Героїв Крут

Сьогодні до Дня пам’яті Героїв Крут у Слов'яносербській бібліотеці та будинку культури для учнів старших класів відбулася година історичної правди «Крути – бій за майбутнє''. Бібліотекар Левченко Л.В. та художній керівник Б/К Козир О. С. розповіли про безсмертний подвиг юних героїв, які поклали своє життя за українську державність, за краще майбутнє. Діти ознайомились з тематичною виставкою- реквіємом ''Пам'ятай про Крути '' та читали вірші присвячені пам'яті Героїв Крут.

16:31 30.01.2023

Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

Це Голокост – всього одне лиш слово, Та його сенс – пекучий болі жар, Вбивали всіх!.. старого і малого, мало хто життя порятував 27 січня до Міжнародного Дня пам'яті жертв Голокосту у Слов'яносербському будинку культури та бібліотеці пройшов перегляд презентації та документального фільму ''Іспит на людяність'' . Також підготували тематичну виставку ''Свіча Голокосту не згасне''. Сьогодні ми, нове покоління, повинні берегти пам’ять про Голокост, формувати наш світогляд в умовах толерантності та належного ставлення до загальнолюдських цінностей, щоб більше ніколи у світі не повторилася ця жахлива трагедія в світовій історії. Тож пам’ятаймо минуле та шануймо пам’ять усіх жертв Геноциду.

18:44 27.01.2023

День Соборності України

День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Лише за умови політичної та економічної незалежності ми можемо претендувати на гідне місце України в світі. Лише сильна держава та сильна влада може убезпечити націю від служіння чужим інтересам. До цієї дати працівники Слов'яносербського будинку культури та бібліотеки провели низку заходів: історична година ''Україна починається з тебе '', майстер-клас '' Україна в моєму серці '', книжкова виставка ''День Соборності України ''.

14:55 20.01.2023

Благодійний концерт для підтримки ЗСУ

З Колядою допомагаємо ЗСУ! ❤️ 13 січня в Слов'яносербському будинку культури було дуже атмосферно! Різдвяний настрій дарували творчі колективи та аматори: ❄️ Великоплосківський народний хор ❄️ Ансамбль "Славянка" ❄️ Танцювальна група "PULSE" ❄️ Ансамбль " Любисток" ❄️ Гурт " Перлина" ❄️ Аматори Слов'яносербського БК: Дулапчій С.В., Берізко Н.О., Іванова Ю.С., учні Слов'яносербського ЗЗСО,, бібліотекар Левченко Л.В. . Під час заходу відбувся благодійний збір коштів на підтримку ЗСУ. За годину фестивалю було зібрано 7396 грн. 💙💛 Шануємо традиції. Підтримуємо ЗСУ. В єдності наша сила! Віримо в нашу перемогу!

12:17 17.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень