A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

"Шляхом духовної історії" святкове богослужіння до 160-річчя с. Слов'яносербка

8 жовтня на святкове богослужіння прийшли місцеві прихожани. Богослужіння було присвячене святу Іоанна Богослова, яке святкується 9 жовтня та співпадає з днем заснування села Слов'яносербки. Після богослужіння о.Сергій представив історичний стенд, розповів історію свята Іоанна Богослова та історію храму. Також привітав всіх присутніх з цим святом та з ювілеєм села. На завершення маленькі віряни Мєдвєдєві Аня та Яна порадували всіх віршиками. Всі йшли додому в гарному настрої та з вірою в серці.

10:07 10.10.2022

Козацьки розваги. до 160-річчя с. Слов'яносербка

З нагоди свята, 160-річчя заснування села Слов'яносербки, на шкільному стадіоні сьогодні було шумно та весело, лунав дитячий сміх. Це учні нашої школи приймали участь у козацьких розвагах, які підготували для них працівники Слов'яносербської бібліотеки, будинку культури та старостинського округу. Метою цього заходу було сприяти патріотичному вихованню у дітей, виховувати почуття дружби, взаємовиручки, а також любові до рідного краю, до свого села. Юні козачата мали можливість позмагатись у спритності та силі, приймаючи участь у різних конкурсах та розвагах. В кінці заходу всі діти отримали солодкі призи від підприємців села, а також усіх присутніх пригостили макаронами по флотськи.

18:10 07.10.2022

Краєзнавча мандрівка для молоді. до 160-річчя с. Слов'яносербка

До 160 річчя села Слов'яносербка 5 жовтня працівниками Слов'яносербського будинку культури, бібліотеки та старостинського округу було організовано та проведено краєзнавчу мандрівку для молоді села по історичних місцях та пам'ятках культурної спадщини рідного краю. Маршрут заходу: - Пам'ятник загиблим воїнам. - Церква Іоанна Богослова. - Пам'ятний знак на лютеранському кладовищі хутора Петрихи- Коввач. - Знак пам'яті Петрихи - Коввачанського хутора (1850-1944рр.). -Розвалини школи в селі Антоно- Ковач. На завершення зробили привал і всіх присутніх пригостили смачною юшкою.

15:29 06.10.2022

День Пам'яті захисників України

29 серпня відзначають День пам'яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. З нагоди вшанування Дня пам’яті захисників України в Слов'яносербському будинку культури та бібліотеки провели цикл заходів «Вони захищають свою родину і вільну землю- Україну''. Організовано книжкову виставку ''Пам'ятаємо загиблих, шануємо живих », приурочену вшануванню пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність. Провели виховну годину '' Життя за Україну ''. Вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих воїнів нашої громади - Баєва Івана Олександровича та Жупанова Андрія Івановича. Вічна пам'ять загиблим, слава і честь живим захисникам! Відбувся майстер-клас по виготовленню квітки соняшника – символу пам’яті загиблих захисників.

13:02 29.08.2022

Привітання з днем Незалежності України від Слов'яносербського будинку культури

З Днем Незалежності ми вас вітаємо! Україну любити щиро бажаємо! З Богом долати усі негаразди, Свою волю нікому не дати украсти. Українську історію бережно знати, Українську гідність не дати топтати, Прадідів-козаків тихо шанувати, Мову, сім'ю, церкву свою захищати. В Новий День народження нашої Неньки Бажаємо щастя й достатку рідненькій! Щоб усі її діти із цілого світу Повернулись додому жити довіку

13:02 24.08.2022

Виставка малюнків та робіт з природних матеріалів до ДняДержавного Прапора України

З нагоди головних державних свят нашої країни - Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України в Слов'яносербському будинку культури оформлена виставка малюнків та робіт з природних матеріалів ''Моя квітуча Україна ''.

15:21 23.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень