A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Наведення ладу

Колектив будинку культури озброївшись гарним настроєм та бойовим духом, взяли необхідний інвентар та всі дружньо взялись за роботу. В результаті активної праці за декілька годин навели чистоту і порядок, прибрали зону парку від сухого листя  Звісно,  - це маленька частина роботи з упорядкування благоустрою ,   це місце нашої роботи, щодня ми приходимо сюди, і чистота для нас є важливою,  територія біля будинку відкрита, тут гуляють та відпочивають місцеві мешканці, тож ми створюємо комфорт для них .  Ми всі любимо, щоб навколо було гарно та чисто.

14:41 26.10.2023

Всесвітній День яблука

Слов'яносербський будинок культури сумісно з бібліотекою до дня яблука організована виставка – інсталяція ''Яблуко для дитини і смачне і вітамінне''. Діти познайомитися з оповіданнями, віршами та казками про яблука, дізналися цікаві факти про яблука. Відгадували загадки та приймали участь в конкурсах. На завершення всіх пригостили запашними яблучками, компотом з яблук та яблучним варенням. І нехай осінь стане для вас по-справжньому яблучною насолодою!

16:10 20.10.2023

Зі святом вас, захисники!

Цього року, День захисника та захисниць України, для нас знову має особливе значення. Ми святкуємо його другий рік підряд у стані повномасштабної війни. Слов'яносербський будинок культури та бібліотека вітають усіх, это захищав нашу країну і продовжує це робити, як чоловіків так і жінок. Бажаємо сил, терпіння та дякуємо вам за можливість жити на своїй землі! Цінуємо вас та пам`ятатимемо завжди. Зі святом!

08:00 02.10.2023

Працівники Слов'яносербськогобудинку культури та бібліотеки запросили учнів початкових класів на годину миру.

21 вересня, коли всі люди Землі відзначають Міжнародний день миру, працівники Слов'яносербськогобудинку культури та   бібліотеки запросили учнів початкових класів  на годину миру. На заході діти зробили листівки «Голуб Миру» та написали свої побажання на крилах голубів, а саме: щоб вони мали можливість спокійно вчитися, втілювати в життя свої мрії, за мир, любов, спокій у своїх родинах та мирне небо над нашою рідною Україною, щоб скоріше закінчилася війна.

14:22 21.09.2023

Міжнародний день демократії

Слов'яносербський будинок культури  разом з бібліотекою  провели годину спілкування з учнями школи до  Міжнародного Дня демократії, який відзначають 15 вересня.  Це свято було створено після рішення Генеральної Асамблеї ООН у 2007 році. Вперше його святкували у 2008 році. 

15:05 15.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень