A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Всесвітній день шоколаду.

Сьогодні свято всіх ласунів-Всесвітній день шоколаду, відзначається щорічно 11 липня. Його започаткували французи ще 22 роки тому. Це молоде свято здобуло популярність по всьому світу. Всесвітній день шоколаду- це ще й день позитиву, веселощів і солодкого життя. В Слов'яносербському будинку культури була підготовлена та проведена бесіда для дітей "Країна Шоколандія". Діти впізнали багато нового та цікавого про шоколад. В кінці заходу вони з задоволення пили чай з шоколадними содолощами.

16:40 11.07.2022

Квест-гра для дітей "В пошуках Квіткі папороті"

Iвана Купала-слов'янське свято, яке вiдзначають по всiй Українi. Вогонь, трава i вода - ось головнi складовi свята. Працiвники будинку культури та бібліотеки провели квест-гру "В пошуках Квітки папоротi". Дiтям розповiли про це свято i вони виконували всi завдання Квiтки: водили хоровод, плели вiнки з польових квiтiв , прикрашали Марену та стрибали через багаття. Дiти отримали задоволення i незабутнi враження вiд квесту- гри. На закiнчення заходу, дiтей пригощали солодощами.

18:40 06.07.2022

Нагородження переможниці конкурсу "Разом до Перемоги"

Дипломом за ІІІ місце Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання, за прийняття участі в обласному заході «Конкурс дитячих робіт «Разом до Перемоги!» нагороджена Матвійко Діана. Дякуємо за участь.

10:25 06.07.2022

Фільм для дітей "Цікаві факти про тварин"

Життя на нашiй планетi дивовижне i рiзноманiтне. Царство тварин - найбiльше царство на терiторiї живої природи. Працiвниками будинку культури та бібліотеки був організований для дiтей відеоперегляд фiльму "Цiкавi факти про тварин''. Дiти з задоволенням переглянули фiльм i дізналися багато нового та цiкавого.

13:54 05.07.2022

Бесіда для дітей

Здорове харчування - ключ до довголіття. Під таким девізом сьогодні пройшла бесіда в Слов'яносербській бібліотеці-філії, організована працівниками будинку культури та бібліотеки. Наша їжа — будівельний матеріал. І вона не однакова за своїм складом і значенням для організму. Для того щоб бути здоровим, потрібно знати, як правильно харчуватися. Корисні та шкідливі продукти харчування, та вітаміни які містяться в них були представлені на книжковій виставці.

18:36 29.06.2022

Привітання з днем Конституції.

Ми живемо у незалежній країні, ім’я якій Україна. Всі ці роки – то роки нашого воскресіння, єднання, осмислення своєї долі й історії. А перед ними, цими роками незалежності, були століття, якими українці йшли до своєї держави. - Найвищий закон утверджує багатовікове прагнення українського народу до незалежності і власної держави. Прийняття Конституції України є закономірною і важливою віхою в історичному розвитку України. І з цим державним святом вас вітає Слов'яносербський старостинський округ.

12:49 28.06.2022

Захід для дітей "Раз,два і в дамках"

Колективом Слов'яносербського будинку культури та бібліотеки було організовано гру в шашки та шахи. Зібралося чимало охочих, щоб пограти та навчитися правилам гри цього виду спорту. А також діти весело розважалися на спортивних тренажерах.

12:47 24.06.2022

Майстер клас для дітей"Кухар-кондитер"

Сьогодні працівниками будинку культури та бібліотеки був проведений майстер клас для дітей "кухар-кондитер". Хоч діти були різного віку, кожен знайшов собі справу по душі.

12:56 20.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень