A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Майстер клас для дітей "Прикраси для ялинки"

Новий рік – це найулюбленіше свято у році. Дорослі і діти мріють нарядити новорічну ялинку. Це можна зробити як завше – прикрасити іграшками з магазину, але набагато приємніше зробити новорічні прикраси своїми руками. Слов'яносербська бібліотека та будинок культури провели майстер - клас по виготовленню новорічних іграшок з дітьми початкових класів. Зробити красиві новорічні прикраси під силу кожному, потрібно лише трішки розібратися в технології. Учасникам запропонували виготовити новорічних янгеликів. Діти чудово впоралися із завданнями. У кожного з’явилися чудові янгелята. Готовими новорічними виробами учасники майстер – класу прикрасили ялиночку та загадали бажання.

11:15 23.12.2022

Свято Миколая

День Святого Миколая - свято, яке з нетерпінням чекає кожна дитина. Сьогодні, напередодні улюбленого свята, в нашім будинку культури та бібліотеці відбулися святкові заходи : відкрита година " Від Святого Миколая я даруночка чекаю", літературні посиденьки " Розкажу Миколаю про що чекаю" , творча майстерність " Лист до Миколая". Це допомогло дітям більше дізнатися про добрі вчинки Св. Миколая, про традиції цього свята в Україні. На заходах діти продемонстрували, які вони слухняні, старанні та працьовиті.Відгадували загадки, читали вірші, приймали участь у конкурсах. Було організовано майстер-клас по написанню та оформленню листа Святому Миколаю. У листах діти ділилися своїми мріями та побажаннями, розповідали про добрі справи, просили здоров’я та миру. І за те, що дітки були чемними весь рік та справно приймали участь у заходах, до них завітав Святий Миколай та приніс їм солодкі подарунки.

15:00 20.12.2022

День прав людини.

10 грудня - День прав людини. До цієї дати Слов'яносербська бібліотека та будинок культури провели низку заходів: 1.Книжкова виставка '' Час. Закон. Молодь.'', 2.Казкова правова гра, 3.Інформаційно- правова година ''Я маю право''. Присутні почули, як створювалась Конвенція про права дитини, яке важливе значення вона має і якого змісту статті вміщує. Їм пояснили, що кожна дитина має не лише права, а й обов’язки, які теж не менш важливі. А на завершення провели вікторину, яка закріпила знання дітей із прав та обов'язків.

15:41 12.12.2022

Всесвітній день української хустки

В Слов'яносербському старостинському окрузі відсвяткували Всесвітній день української хустки. Не цурайтесь хустинок, дівчата, Що ж ви носите тільки шапки? На хустки Україна багата, І цвітуть ще на них бережки.

15:29 07.12.2022

День Збройних сил України.

Сьогодні День Збройних Сил України! Свято Героїв, які ціною власного життя захищають майбутнє країни, виборюють незалежність для наших дітей. Мужність, відвага, непохитність – це про наших Захисників. Збройні Сили України пройшли тривалий історичний шлях, зберегли найкращі риси захисників своєї землі і сьогодні демонструють усьому світу приклад відданості своєму народу. Виборюють право українців на вільне життя у вільній Україні. Із нагоди цієї дати Слов'яносербська бібліотека та будинок культури підготували книжкову виставку '' Важко, але варто'', провели майстер-клас з виготовлення янголів - оберегів, учасники заходу привітали воїнів зі святом Збройних сил України. А також колектив нашого округу передає гостинець воїнам ЗСУ. Ви – наші захисники, надія і опора. Ви – хранителі спокою та мирного неба над головою. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: здоров`я, світлого настрою, успіху на всіх фронтах!

17:12 06.12.2022

Година спілкування "Крок назустріч"

Проведення Міжнародного дня людей з інвалідністю спрямовано на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захист їх гідності, прав та благополуччя, на переваги, які отримує суспільство від участі інвалідів в політичному, соціальному, економічному і культурному житті. В Україні проведення цього дня встановлене Указом Президента, починаючи з 1993 року. Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства. Саме тому у Слов'яносербському будинку культури та бібліотеці сьогодні провели годину спілкування ''Крок на зустріч''.

21:17 02.12.2022

Презентація до 300-річчя Г.Сковороди

Презентація до 300-річчя з дня народження Григорія Савича Сковороди - відомого українського філософа, богослова, поета, педагога, перекладача, композитора літургійної музики.

14:06 02.12.2022

Український Сократ до 300-річчя Г.Сковороди.

Людське життя,подібно пісні, гарне не тривалістю, а чесністю. Г.С.Сковорода. 3 грудня виповнюється 300 років з дня народження Григорія Савича Сковороди - відомого українського філософа, богослова, поета, педагога, перекладача, композитора літургійної музики. Він має значний вплив на сучасників і подальші покоління своїми байками, піснями, філософськими творами, а також способом життя, через, що його називають ''Українським Сократом''. До цієї дати в Слов'яносербській бібліотеці-філії та будинку культури провели виховну годину ''Український Сократ''. В бібліотеці також діє книжкова виставка ''Слова як доля''.

13:02 02.12.2022

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

«Хто попереджений – той захищений» - під таким гаслом до 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом пройшли заходи в Слов'яносербському будинку культури та бібліотеці . На заході учні 8-9-х класів розширили свої знання про небезпеку епідемії ВІЛ СНІДу. Було оформлено виставку плакатів до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Провели профілактичну бесіду «Знати, щоб жити» Такі заходи допомагають учням усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

21:33 01.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень