A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Державотворці України

Історично становлення нашої країни відбувалося протягом багатьох віків. За цей час не одному поколінню українців довелося ціною власного життя здобувати право прийдешніх поколінь на вільне і незалежне життя . Проте важливо пам’ятати історичні постаті та події для того, щоб не забувати про шлях, який довелося подолати українській державі в своєму становленні. Працівниками будинку культури та бібліотекі був оформлен стенд "Державотворці України" та проведена історина година "Історичні постаті в процесах державоторення України"

10:48 26.05.2023

День Героїв України

Сьогодні в Україні вшановують День Героїв України- день, встановлений на честь українських воїнів усіх часів, усіх борців за волю та незалежність нашої держави.  До цієї дати Слов'яносербська бібліотека та будинок культури підготували книжкову виставку "Безсмертна слава у віках"  та провели бесіду біля книжкової виставки.

16:07 23.05.2023

Година пам'яті "Забуттю не підлягає"

21 травня в Україні вшановують пам'ять жертв політичних репресій. Цей день відзначається згідно з указом Президента від 21 травня 2007 року, з метою належного вшанування пам'яті жертв політичних репресій, привернення уваги суспільства до трагичних подій в історії України. До цієї дати Слов'носербський будинок культури та бібліотека підготували інформаційний стенд " У жорнах репресій" та провели годину пам'яті "Забуттю не підлягає".

12:16 19.05.2023

Привітання з Днем вишиванки

Працівники Слов'яносербського будинку культури та бібліотеки вітають усіх з Днем вишиванки. День вишиванки- це всеукраїнське свято, яке покликане берегти народні традиції та розвивати культуру носіння етнічного вишитого одягу.

10:23 18.05.2023

Міжнародний день сім'ї

До Міжнародного дня сім'ї Слов'яносербський будинок культури та бібліотека- філія підготували відеопроєкт" Щаслива родина - душа України", в якому  висвітлені родини нашого села.

08:59 16.05.2023

Майстер клас до Дня Матері "Мамо! Вічна і кохана"

14 травня -День Матері в Україні. Це свято, ще один привіднагадати найріднішим, як сильно ми їх любимо та поважаємо. Нагадати матусям їх важливу роль у житті родини. З нагоди свята в Сло'яносербськом будинку культури та бібліотеки-філії пройшов майстер клас по виготовленню невеличких сувенірів для матусі. Учасниці заходу із радістю та захопленням виготовляли свої подарунки. Бо всі знають, що найкращий подарунок- це той, що виготовлен своїми руками.

15:29 12.05.2023

Привітання з Всесвітнім днем Медичної сестри

Сьогодні свято всіх медичних сестер, людей, які незамінні в нашій медичній системі. Вони є надією і підтримкою для пацієнтів, коли ті потребують допомоги найбільше. Тому, в цей день, від щирого серця вітаємо всіх медичних сестер, а особливо тих, які сьогодні, на полі бою рятують життя нашим захисникам. Бажаємо вам міцного здоров'я, багато тепла та ласки від вашої родини, а також успіхів у вашій нелегкій, але так потрібній професії 

14:57 12.05.2023

Відео проєкт до дня пам'яті та примирення.

В роки Другої Світової війни на різних фронтах воювали з ворогом 120 жителів Слов'яносербського старостинського округу. 63 з них загинули, 57 учасників повернулись , 54  учасника були нагороджені орденами та медалями.

12:54 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень