A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

День Українського Добровольця

14 березня в Україні відзначатимуть День українського добровольця - свято людей, які за покликом власного серця стали на захист рідної Батьківщини та боронять її від загарбників. Цьогоріч цей день особливий, надзвичайно актуальний і важливий. Ми не могли навіть уявити, що через війну з боку росії добровольцями стане така велика кількість українців! Це люди доброї волі, які творять найблагороднішу справу – захист Батьківщини та народу. Здатність добровольців до самопожертви вражає! Це сучасний приклад для усього світу істинної боротьби за свободу, правду, співгромадян. Колективом будинку культури було проведено виховна година " Доброволець- герой сьогодення" метою якої є познайомити дітей із поняттям "доброволець", дізнатись про добровольців нашого села та познайомитись із основними добровольчими батальйонами України. Дорогі добровольці та усі наші захисники! Посилено молимося, щоб Господь охороняв кожного із вас та усіх нас! Нехай дарує міцне здоров’я, багато духовних і тілесних сил, терпіння і мужність у наближенні нашої Перемоги! Ми підтримуємо інформаційну кампанію "Гвардія наступу"  у створенні добровольчих загонів.

12:42 14.03.2023

Майстер клас для дітей "Скринька- сувенір"

Наближається прекрасне свято весни 8 березня - Міжнародний жіночий день. У цей день кожній мамі особливо приємно буде отримати подарунок, зроблений руками своєї дитини, адже він таїть у собі тепло і особливу чарівність. 6 березня у Слов'яносербській бібліотеці та будинку культури для дітей відбувся майстер-клас з виготовлення скриньки- сувенір. Діти виявили працелюбність та майстерність і вклали в свої роботи ніжність, теплоту й любов.

16:50 06.03.2023

Благодійний концерт та ярмарок на підтримку ЗСУ

25 лютого Великоплосківська громада організувала благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Колективи Словяносербського будинку культури, бібліотеки та працівники старостату долучилися до ярмарки , щоб підтримати Україну " Чим можемо, тим допомагаємо". Тому що байдужими не можна бути. Ми не можемо стояти осторонь. У теплій привітній атмосфері смаколики розкупили за лічені хвилини. Продавці активно припрошували відвідувачів придбати оздоби і почастуватися солодким, а учасники ярмарку робили спільні світлини і ділилися враженнями від організованого дійства, Щира вдячність учасникам художньої самодіяльності та усім небайдужим, хто долучився до організації та проведення благодійного заходу, адже допомагаючи нашій армії, ми з кожним днем на крок ближче до спільної перемоги.

13:09 28.02.2023

Міжнародний день рідної мови

Мова – одне з найцінніших надбань, які створили й залишили наші попередники. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато скарбів, якими пишається наш народ. 21 лютого відзначається Міжнародний День рідної мови. До цього свята долучилася Слов'яносербська бібліотека та будинок культури. До заходу було підготовлено конкурси, мовні ігри і турніри, які спонукали учнів до творчості й пізнання, викликали ще більший інтерес та бажання вчитися, сприяли розвитку креативності, вчили бути спостережливими, кмітливими та винахідливими. Саме сьогодні, в нелегкий час для нашої держави, а особливо для її мови проведені заходи є важливими і особливо актуальними. Також була підготовлена книжкова виставка та проведені голосні читання. В котре всі переконались, що наша мова найпрекрасніша й наймилозвучніша в світі і говорити українською - це престижно і модно!

16:47 20.02.2023

День Єднання

16 лютого в Україні святкують особливе свято — День єднання. Акцію створив президент Володимир Зеленський 2022 року. Головна мета цього дня — показати єдність українського народу на тлі військової загрози.Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги! Коллектив будинку культуры та бібліотеки віітає всіх з Днем єднання Україниі! Це свято символізує те, що ми всі — це один народ і жодні вороги не зможуть нас розділити. Давайте ж ніколи, які б негаразди нас не чекали, не будемо про це забувати. Нехай життя в нашій чудовій країні буде в достатку, радості, спокою. Нехай завжди над нашими землями світить сонце, і всім нам тут буде світло, тепло і затишно!

15:03 16.02.2023

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого - день вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Афганська війна залишила невиліковну рану в душах та серцях тих, хто пройшов вогненними гірськими стежками, хто втратив друзів, синів чи батьків. До цієї дати Слов'яносербський будинок культури та бібліотека організували і провели історичну годину «Афганістан - уклін живим, загиблим слава.» Під час заходу присутні ознайомилися з маштабами складних і неоднозначних подій в Афганістані, вшанували пам’ять тих, хто поліг в Афганських ущелинах, схиливши голови у скорботній хвилині мовчання. На заході була присутня вдова померлого воїна - афганця Кожемяченко Миколи Івановича Кожемяченко Наталя Іванівна. Після історичної години було покладання квітів до могил померлих воїнів - афганців. Кожемяченко Миколи Івановича та Старенко Володимира Михайловича.

11:54 15.02.2023

День безпечного інтернету

На сьогодні в Україні проблема безпеки дітей в Інтернеті постала особливо гостро. Аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється, і її переважну частину становлять діти та підлітки, які не усвідомлюють повністю загроз, що можуть чекати у віртуальному просторі. Саме тому сьогоднішнє наше заняття ми присвятили темі «Безпечний Інтернет». Бібліотекар Левченко Л.В. та художній керівник Козир О.С. розповіли про позитивні і негативні наслідки Інтернету. Провели гру - вікторину «Подорож океаном безпечного інтернету» для учнів 5-6 класів. А також підготували тематичну виставку " Безпечний інтернет '.

15:30 08.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень