A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

Благодійний концерт в підтримку Збройних Сил України у Слов'яносербському сільському будинку культури

7 липня 2023 року у приміщенні Слов’яносербського сільського будинку культури відбувся благодійний концерт в підтримку наших захисників «Разом до перемоги». Впродовж заходу звучали патріотичні пісні та вірші, виконувались танцювальні композиції у стилі бального танцю та ритмічні номери . Юні артисти дарували глядачам свій талант та теплоту своєї посмішки від серця. Глядачі підтримали учасників концерту бурними оплесками та наших військових благодійним внеском. Дякуємо всім, хто долучився до заходу і протягнув руку  взаємодопомоги у  нелегкий для країни час.

15:02 09.07.2023

Вітання до Дня Конституції України від Слов'яносербського СБК та Слов'яносербської філії

28 червня - День Конституції України, свято національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини! 27 червня, напередодні Дня Конституції України, працівники Слов'яносербського будинку культури та бібліотеки  провели низку масових заходів, присвячених такій урочистій даті.  1. Книжкова виставка '' Нехай панує на землі закон і справедливість''., 2. Бліц вікторина ''Україна - це ти''., 3. Флешмоб ''Дитячими ладонями''.

10:24 28.06.2023

Свято ''У центрі Всесвіту - дитина'' для дітей  середнього віку у Слов'яносербському сільському будинку культури

Літні канікули продовжуються. В Слов'яносербському  будинку культури та бібліотеці сьогодні пройшло веселе свято ''У центрі Всесвіту - дитина'' для дітей  середнього віку. Діти приймали активну участь в парад- алеї  ''Чарівні герої книг'' перевдягнувшись в костюми літературних героїв, танцювали, приймали участь в конкурсах та іграх. Активні учасники отримували солодкі призи. По закінченню заходу присутніх пригостили макаронами та компотом. Всі, і діти, і працівники культури отримали від свята позитивні емоції та хороший настрій.

15:47 21.06.2023

Літні читання

Літо - найулюбленіша пора для всіх дітей. Час канікул і відпочинку, а ще найкраща пора, коли діти мають чудову нагоду поринути у світ літератури. Відкрити для себе нових героїв, пізнати світ за допомогою книги. В Слов'яносербській

11:00 09.06.2023

Година пам'яті "Невинно убієнні"

4 червня - День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. До цієї дати Слов'яносербська бібліотека та будинок культури підготували інформаційний стенд ''Невинно убієнні'' , та провели годину вшанування.

14:55 05.06.2023

Державотворці України

Історично становлення нашої країни відбувалося протягом багатьох віків. За цей час не одному поколінню українців довелося ціною власного життя здобувати право прийдешніх поколінь на вільне і незалежне життя . Проте важливо пам’ятати історичні постаті та події для того, щоб не забувати про шлях, який довелося подолати українській державі в своєму становленні. Працівниками будинку культури та бібліотекі був оформлен стенд "Державотворці України" та проведена історина година "Історичні постаті в процесах державоторення України"

10:48 26.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень