A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Діяльність

День Молоді

Щорічно, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна відзначала День молоді. В Україні День молоді був встановлен День молодіжних та дитячих громадських організацій» 29 липня 2021 року, з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України - щоб підтримати інтеграцію української молоді до європейської спільноти, Указом Президента № 333/2021 святкування Дня молоді перенесено на 12 серпня. Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни. Турбота про молоде покоління є важливою частиною соціальної роботи. Працівниками Слов'яносербського будинку культури та бібліотеки було проведено низку заходів: книжкова виставка - досьє " Кумири молодих" , виховна година " Моя доля в моїх руках ' , спортивні змагання з міні - футболу, тенісу, більярду та турніру з шашок. Переможці спортивних змагань були нагороджені призами.

11:40 12.08.2022

Читацька година "Пізнай світ через книгу"

Сила книги безмежна. Спілкування з книгою допомагає нам оволодіти певними знаннями, засвоїти досвід попередніх поколінь, ознайомитися із культурними надбаннями різних народів та відкриває цікавий безмежний навколишній світ. Працівники Слов'яносербської бібліотеки та будинку культури провели читацьку годину ''Пізнай світ через книгу''де користувачі мали змогу ознайомитись та переглянути літературу по різній тематиці, що допоможе їм у навчанні.

11:42 04.08.2022

Майстер клас для дітей "Метелики"

Метелики — самі ефемерні і найпрекрасніші створіння на Землі. Вони з’являються, тихенько проживають свої крихітні життя, не вимагаючи майже нічого, а потім зникають, напевно, в якийсь інший світ… Стародавня легенда свідчить: своє бажання треба так тихо прошепотіти метелику, щоб для всіх земних істот воно залишилося таємницею, і відпустити її. Метелики не вміють говорити, тому на своїх крильцях вона доставить прохання прямо на небеса, бажання обов’язково збудеться. Працівники будинку культури та бібліотеки провели майстер клас для дітей "Метелик моєї мрії ". Метою цього заходу було виховувати у дітей доброзичливість, турботливе та чутливе ставлення до природи, викликати бажання зберегти її красу.Метелики в руках дітей вийшли красиві, креативні, яскраві. Майстер клас пройшов цікаво і пізнавально,та закінчився частуванням.

13:25 02.08.2022

Всесвітній день боротьби з торгівлі людьми

Щороку 30 липня в Україні відзначається Всесвітній день боротьби з торгівлі людьми. Цей день заснований Генеральною Асамблеєю ООН в 2013 році. Напередодні в Слов'яносербському будинку культури була проведена виховна година "Торгівля людьми - це не міф, це реальність" та перегляд відеоролика " Торгівля людьми".

12:14 29.07.2022

Нагородження переможців конкурсу "Ми таланти твої ,Україно".

Нагородження вихованців Слов'яносербського будинку культури учасників конкурсу " Ми таланти твої, Україно" . 1місце - Загорій Віталій 2 місце - Полякова Настя 3 місце - Глюбрехт Катя та Гаркавенко Таня. Переможці та учасники були нагороджені грамотами та призами.

08:01 29.07.2022

Захід до дня Державності України

В Слов'яносербському будинку культури був організований перегляд відеофільму " Скарби нації. Україна" до дня Державності України.

12:59 26.07.2022

Історична година " Патріоти нашої Батьківщини"

28 липня Україна щорічно відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. До цієї дати в Слов'яносербській бібліотеці-філії пройшла історична година ''Патріоти нашої Батьківщини '' та обговорення на тему ''Відомі політичні діячі України''. Заходи організовані працівниками Слов'яносербського будинку культури та бібліотеки.

15:21 25.07.2022

Привітання з Днем Бухгалтера

Шановні бухгалтери! Прийміть в цей чудовий літній день теплі вітання з вашим професійним святом — Днем бухгалтера. Хай він для вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу, хай кожному бухгалтеру в цей день люди висловлять подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну клопітку працю.

17:08 15.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень