A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Всеукраїнський урок єдності:як не вестися на маніпуляції та залишатися згуртованими

Учні 5-11 класів  Великоплосківського ліцею разом з вчителями  приєдналися до Всеукраїнського уроку єдності:як не вестися на маніпуляції та залишатися згуртованими. Діти дізнались чому виникають фейки та кому і навіщо це потрібно; чим відрізняються боти та  тролі; що таке ворожнеча мова і де ми можемо з нею зустрітись.  Наприкінці для учнів 9-11 класів був підготовлений сюрприз. Ті, хто мріє обрати своєю майбутньою професією журналістіку зможуть прийняти участь у конкурсі " Репортер" та  ближче познайомитись з особливостями свого захоплення.

12:37 06.10.2023

Волонтери на захисті

В часи війни кожен  вносить свій  посильний внесок у загальну справу. Але не можна не відзначити роботу тих, хто з усих сил намагається  допомогти нашим захисникам. Це волонтери. Класний керівник 6 класу Карпова Інна Іванівна провела з учнями годину спілкування " Я - волонтер". Вчителька розповіла  учням  про видатних волонтерів, волонтерські організації. Згадали  про Петра Сагайдачного, Івана Мазепу, Михайла Грушевського. Дізнались про роботи благодійних фондів  " Товариство Червоного Хреста", " Коло", " Повернись живим", " Сергія Притули". Відзначили, що найменша крапля допомоги від кожного стане великим морем допомоги від громадян. Саме тому наш заклад активно приймає участь у всіх благодійних заходах, які проводить громада і самостійно намагається ініціювати їх проведення.

10:58 06.10.2023

Заходи до місячника шкільних бібліотек

з 1 по 31 жовтня у Великоплосківському ОЗО - ліцеї проводится місячник шкільних бібліотек  " Вірю в майбутнє твоє, Україна!". В рамках проведення місячника шкільний бібліотекар Гребенщікова Ніна Іванівна разом з Карповою Інною Іванівною провели конкурс малюнків "Вірю в майбутнє твоє, Україно"  для учнів 7 класу. В шкільній бібліотеці була організований бібліофреш " 10 книг  про Україну" для учнів 5  - тих класів. 

14:44 05.10.2023

Всесвітній день захисту тварин

Вчителі початкових класів Великоплосквського ОЗО - ліцею разом зі своїми учнями відзначали Всесвітній день захисту тварин. Перстньова Людмила Василівна  з учнями 4 класу виготовляла поробки, Кожанова Ольга Василівна разом з учнями розгадували кросворди, анаграми. Соколова Наталія Павлівна провела зі своїми другокласниками  онлайн виставку домашніх улюбленців. І, звичайно, вчителі не забули проговорити з учнями Декларацію прав тварин та нагадали, що ми в відповіді,  кого приручили. Давайте захищатиме тваринок, які під час війни відчувають такий самий стрес, як і ми. Дякуємо  захисникам за можливість турбуватись!

15:32 04.10.2023

Акція " Смілива гривня"

 В рамках проведення Дня миру  у вересні 2023 року  колектив закладу взяв активну участь у благодійній  акції " Смілива гривня". Завдяки спільним зусиллям учнів, батьків, вчителів  в рамках акції було зібрано 3167 гривень  70 копійок!  Всі гроші передані на потреби ЗСУ. Разом  ми - сила! 

10:57 03.10.2023

Привітання вчителів

Шановні вчителі,  Ваша праця є дорогоцінним вкладом у молоде покоління. Ви навчаєте не тільки наукам, а й навичкам, цінностям, які складають основу для життя у нашому суспільстві. Ваша енергія та вміння зробити урок цікавим – це справжнє мистецтво. Нехай кожен день принесе Вам нові знання, відкриття та натхнення.  До Дня вчителя учні 11 класу на чолі зі своїм класним керівником Батуріною Галиною Вікторівною підготували святковий концерт.  До свята зазделегідь були підготовлені  невеличкі міні - привітання  від учнів, жартівливі інтерв'ю. Колективом закладу були запрошені найпочесніші гості цього свята - вчителі, які зараз  знаходяться на заслуженому відпочинку, але все своє життя вони поклали на вчительську ниву, віддавши учням свої серця. У святково прикрашеній залі лунали слова привітання, пісні, гуморески. Була розіграна  жартівлива святкова лотерея. Несподіванкою на святі стали слова привітання  від вчительських дітей: тих, хто зараз вчиться в школі, та тих, хто вийшов в самостійне життя  та надав своє відеопривітання. Чудовим подарунком від Єждіна Євгенія Ігоровича стали виступи - привітання від танцювального гурту "PULS". Не забули і про тих вчителів, які вже пішли з життя і вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання. Дякуємо усім, хто долучився до привітання - завдяки вам  це свято стало незабутнім! Дякуємо захисникам за можливість  вітати, згадувати!

09:23 01.10.2023

Відзначаємо День захисників і захисниць України

Протягом тижня класні керівники Великоплосківського ОЗО - ліцею проводили  тематичні  виховні заходи, присвячені  нашим захисникам і захисницям. Подяка за захист, захоплення сміливістю та самовіддачею, любов до своїх батьків - захисників, бажання швидше повернутись додому щодня лунали у шкільних кабінетах. Для них готувались листи подяки, колажі, вітальні листівки, малюнки та буклети, які незабаром будуть відправлені.Не забували і про тих, хто назавжди залишився в наших серцях - Жупанов Андрій, Баєв Іван, Володимир Геращенко.  В цей день хочемо привітати наших янголів - охоронців і  побажати їм  перемоги і повернення до своїх близьких.

08:54 01.10.2023

Привітання з Всеукраїнським днем бібліотек

Дорогі бібліотекарі та просто поціновувачі літератури, вітаємо вас з Днем бібліотек. Завдяки вашим установам зв’язок між людиною і книгою все ще живий, хоча його і витісняють сучасні технології. Бажаємо, щоб все більше людей відвідувало читальні зали і заводили абонементні картки в бібліотеках. Підтримуйте вітчизняних авторів і знайомтеся із зарубіжними. Пам’ятайте, що книга — найкращий співрозмовник, порадник і друг. Дякуємо захисникам за можливість розвиватись  

13:57 30.09.2023

Відзначаємо День захисників і захисниць України

Продовжуємо проводити заходи щодо відзначення Дня захисників і захисниць України. Учні 8-А класу повели для шкільного колективу  акцію " Дякую захиснику". Діти пропонували  усім бажаючим ( а таких була велика кількість) записати свої слова подяки для захисників. Багато теплих слів подяки зібрали  для ЗСУ. При можливості переправимо їх  нашим землякам, які боронять зараз нашу державу. Нехай  почуття подяки зігріє їх замужнілі серця! Разом діти створили великий колаж " Дякую захиснику", який щодня поповнювався новими побажаннями. Дякуюємо ЗСУ за захист!

19:08 29.09.2023

Трагедія Бабиного Яру

Бабин Яр – місце пам’яті та некрополь близько 100 тисяч цивільних громадян і військовополонених, розстріляних нацистами у 1941–1943 роках. Серед них – євреї і роми, червоноармійці, комуністи, підпільники Організації українських націоналістів, в’язні Сирецького концтабору, «саботажники», порушники комендантської години та навіть пацієнти психіатричної лікарні імені Павлова.

08:48 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень