A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Метелики в гетто не живуть

Колектив Великоплосківського ОЗО - ліцею пам'ятає про Голокост. Храмова Олена Юріївна, Труханова Анастасія Ігорівна, Крецу Олена Петрівна провели з учнями 8-Б , 9 та 11 класів відповідні тематичні заходи. Гребенщікова Ніна Іванівна підготувала для учнів 5-11 класів тематичну виставку. Пам'ятаємо. Дякуємо ЗСУ за  життя!

15:23 26.01.2024

Великоплосківський ОЗО - ліцей взяв участь у I етапі Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина. Духовність»(«Космічні фантазії») 2024 року

Великоплосківський  ОЗО - ліцей взяв участь у I етапі Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина. Духовність»(«Космічні фантазії») 2024 року. Чекаємо на результати!

13:10 25.01.2024

Вітаємо з Днем Соборності!

Вітаємо всіх з Днем Соборності України! До цього дня класні керівники провели з учнями виховні класні години, де роз'яснили історію виникнення свята, підготували для учнів творчі інтерактивні аркуші з  цікавими завданнями. Вчителі образотворчого мистецтва та технологій разом з учнями підготували багато тематичних поробок. В бібліотеці  організовано майстер - клас з виготовлення тематичних брошур.  Кожанова Олена Миколаївна провела з учнями 6 класу  тематичний виховний захід. Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та виховувати!

12:58 22.01.2024

День сніговика

18 січня першокласники відзначали День Сніговика. Субботіна Олена Борисівна розповіла дітям про історію виникнення свята і запропонувала учням цікаві інтерактивні листи з завданнями: полічити сніговиків, пройти лабіринт, знайти однакових сніговиків, знайти 10 відмінностей, розфарбувати сніговиків і пройти ланцюжок завдань. Напередодні дітки виготовили чудові аплікації до  цього дня

10:25 19.01.2024

Шануймо державні символи!

Сьогодні  колектив Великоплосківського ОЗО - ліцею вшановував День  Державного Гімну.  На початку першого уроку учні виконали найголовнішу пісню країни. Малеча співала, а дорослі, розуміючи сенс слів  не могли стримати сльози. Дякуємо ЗСУ  за можливість вшановувти українські символи!

15:30 17.01.2024

Новорічні свята

Попри всі негаразди, другий  рік  агресії  над українським народом для нас найголовніше – усмішка дитини, її ментальне здоров’я, збереження емоційного та психічного стану. Саме для цього  класні керівники організували в своїх класних колективах невеличкі  розважальні програми для дітей. Батьки  підтримали вчителів та ініціювали для своїх дітей підготовку солодких подарунків, частування в класі.  Разом ми створили для дітей справжнє свято і  трохи відволікли їх від страшенних подій. Дякуємо Приваловій Валентині  Івановні за  красуню – ялинку для учнів! Запах  справжньої ялинки   створив справжню новорічну атмосферу. Дякуємо Комад Антоніні Володимирівні, яка надала для учнів початкових класів свою  красуню – ялинку.  Дякуємо класним керівникам за те, що вони підтримують діточок та підготували для них  розваги! Дякуємо батькам, які підготували солодкі подарунки  та частування для учнів! Дякуємо Кожановій Олені Миколаївні, Карповій Інні Івановні та її вихованцям гуртка, Кожановій Ользі Василівні, Перстньовій Людмилі Василівні, Субботіній Олені Борисівні за створення новорічних композицій для оформлення свята. Дякуємо Великоплосківському сільському голові Батуріну Івану Максимовичу та начальнику  відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Ярочкіну Володимиру Юрійовичу за новорічні подарунки усім дітям громади! І, звичайно, дякуємо нашим захисникам за можливість  розважати дітей!

14:37 26.12.2023

Природоохоронна акція " Ялинка"

Протягом грудня учні 1-11 класів готували поробки для участі у природоохоронній акції " Ялинка". Цього року учасники дивували  своєю майстерністю, складністю виконання, унікальністю та різноманіттям. Дякуємо усім, хто  долучився до цієї найгарнішої  новорічної акції. Висловлюємо щиру подяку батькам за допомогу та підтримку своїх дітей. Результати вже оголошені і всі учасники нагороджені грамотами.

13:34 25.12.2023

Чай об'єднує

Сьогодні, 15 грудня,  відзначають Всесвітній день чаю. 4 клас також долучився до святкування.  Діти дізналися цікаві факти про чай, чому і який чай НЕ можна пити.  Переглядали відео, робили поробки, розфарбовували малюнки на уроці мистецтва. Наприкінці класної години дітям дуже сподобалось пити чай з солодощами, які вони принесли. Чай об'єднує,  пийте чай з родиною.

15:51 15.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень