A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Разом до перемоги!

Черніговська Юлія Миколаївна підготувала для учнів свого класу відео про наших захисників. Учні з задоволенням переглянули відео і вирішили, що захисники потребують нашої підтримки.  Вирішено - зроблено! Кожен учень, вкладаючи свою душу,  намалював малюнок для військовослужбовців. Передати  їх вирішили  учениці з класу, тато якої зараз захищає нашу країну.  Сподіваємось, що дитячі палкі благання почують небеса і всі наші захисники повернуться до своїх сімей з перемогою.

10:48 29.05.2023

Герої України

Учні 9-Б класу разом зі своїм класним керівником на класній годині розповідали про своїх героїв.  Тих, хто зараз боронить  нашу державу або вже захищає нас своїми крилами з небес. Звісно, що в першу чергу діти вважають своїм героєм нашого Жупанова Андрія. Пам'ять про нього буде жити вічно в наших серцях. А квіти біля меморіальної дошки не  встигають в'янути -  поруч  щоранку вже покладають свіжі.  Ще дітей захоплюють геройські подвиги Поліщук Катерини - Пташки Азову, Віталія Сапіло, Степана Тараболка - Привода Києва, Віталія Бондарука. Дуже співчували учні за Ражиком Дмитром, який героїчно загинув у перші дні війни. Велась розмова була про штурмові бригади. Дев'ятикласники з захопленням розповідали про  героїчні вчинки  окремих штурмових бригад. Завершилась класна година хвилиною мовчання за загиблими та залишила свій слід в серцях учнів.

08:34 25.05.2023

Подяка захиснику

До учнів 6 і 9-А класів завітав  Олексій - наш вчитель, який зараз боронить нашу Батьківщину. Діти радо зустріли захисника та поставили йому багато питань. Олексій з задоволенням повернувся до звичного середовища і, як справжній вчитель,  розповів учням про свій настрій, спілкування з сім'єю, своє здоров'я. Під час зустрічі вже традиційно  згадали загиблих хвилиною мовчання. А потім діти подарували  вчителю листи подяки, які він відвезе до своєї частини. Дякуємо Олексію за зустріч, а класним керівникам  ( Храмовій Ірині Василівні і Сорокіну Олександру Петровичу) за організацію.Слава Україні!

09:12 24.05.2023

Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine. Акція " Мішечок"

Школярі Великоплосківського ОЗО - ліцею взяли участь у Всеукраїнському проєкті “Мішечок”, який тривав з 3 квітня по 12 травня 2023 року. Проєкт об’єднав 22 911 учасників у 24 регіонах України. Разом  наші учні пошили 43 мішечки, зберігши планету від 12 900 пластикових пакетів! Діти, дякуємо за вашу участь у Всеукраїнському проєкті “Мішечок”!  Шийте екоторбинки, користуйтесь ними у побуті та рятуйте планету від надмірного засмічення пластиком. Екологічно відповідально до Перемоги!

13:33 23.05.2023

Вшанування борців за волю України

Ємельянова Людмила Василівна разом з учнями свого класу на класній годині писали листи подяки тим, хто зараз захищає волю України. На зазделегідь підготовлені аркуші  рівненькими рядочками діти  пишуть подяку за можливість вчитись і жити. Слова підтримки безперервним потоком  готуються для тих, кому зараз необхідна наша підтримка. Сподіваємось, що учнівські листи викличуть хоч мимолітну посмішку на втомлених, мужніх обличчах наших захисників і зігріють їх серця  маленькими промінчиками сонця. Усі листи будуть передані одному з учнів для того, аби він передав їх своєму  дяді.

09:47 19.05.2023

Вишиванка як код нації

Розквітла вишиванка кольорами, Орнаментами душу зігріва. У цій сорочці все – і погляд мами, І батькові наставницькі слова,

23:36 18.05.2023

Дякуємо пожежникам за навчання

Хочемо подякувати пожежникам - рятівникам  18 ДПРЧ 5-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України в Одеській області, які  провели навчання  дітей  Великоплоківського ОЗО- ліцею з правил поводження під час пожежі. Рятувальники ретельно  та відповідально підійшли  до  проводження бесіди. Завдяки цікаво підібраним  протипожежним засобам  бесіда  вийшла цікавою та  змістовною.  Сподіваємось, що діти засвоїли матеріал та надалі ми будемо зустрічатися з представниками  пожежно - рятувального загону лише на таких цікавих уроках безпеки!

08:56 18.05.2023

Безпечна дорога додому

 В рамках проведення Тижня безпечного дорожнього руху сьогодні у Великоплосківькому ОЗО - ліцеї  був проведений єдиний національний урок «Безпечна дорога додому»  з основ безпеки дорожнього руху та попередження травматизму внаслідок дорожньо - транспортних пригод. Класні керівники обговорили зі своїми  учнями правила безпечного поводження на дорозі. До тижня приєднались вчителі з  предметів « Основи здоров’я», « Здоров’я, безпека, добробут», « Захист Вітчизни»  Кожанова Олена Миколаївна та Пастухова Світлана Павлівна, які проводять цикл заходів з практичних навичок поведінки дітей  у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів тощо.

23:10 17.05.2023

Зустріч з захисником

Одинадцятикласники Великоплосківского ОЗО- ліцею  разом з Семидєтновою Ніною Василівною запросили до себе в гості  нашого односельчанина, який зараз мужньо боронить нашу Батьківщину. Василь відгукнувся на запрошення та завітав до дітей. Під час бесіди учні цікавились самопочуттям військового, його настроєм, здоров'ям.  Він дякував дітям за запитання, при можливості відповідав, але на всі питання про війну однозначно говорив, що він зробить все,  аби діти не побачили усі жахіття  бойових дій.   Наприкінці зустрічі випускники презентували  захиснику коробку з окопними свічками, зробленими власноруч  за допомогою Карпової Інни Іванівни,  які він передасть  на фронт. Діти побажали Василю   здоров'я і найшвидшого повернення  додому.

14:10 17.05.2023

Всеукраїнська військово - патріотична гра " Сокіл" ( Джура)

15  травня  2023 року  рій "Січ" Великоплосківського ОЗО- ліцею  взяв участь у ІІ етапі проведення Всеукраїнської військово - патріотичної гри " Сокіл" (Джура).  Гра проходила за дев'ятьма номінаціями, де наш рій показав гідні результати: " Ватра"- 1 місце; " Відун" - 1 місце; " Стрільба з пневматичної гвинтівки" - 2 місце, " Метання гранат" - 3 місце; " Рятівник" -  3 місце; " Смуга перешкод" - 1 місце; " Фізична підготовка" - 2  місце. Поза заліком наш рій у перетягуванні канату  посіли 3 місце. Учасниця рою ройова  Брицька  Ангеліна визнана кращим стрілком з пневматичної гвинтівки серед дівчат. За загальним результатом рій " Січ" виборов почесне 2 місце у змаганнях! Вітаємо переможців та тренерів! Склад команди: Брицька Ангеліна, Абрамчук Андрій, Труханова Вікторія, Свістунова Ірина, Гуслякова Анастасія, Цуканов Артем, Труханов Дмитро, Звягінцев Дмитро. Виховник: Сорокін Олександр Петрович.

14:08 16.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень