A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Пам'ятаємо подвиг ліквідаторів аварії на ЧАЕС

14 грудня ми вшановуємо пам'ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Сьогодні вчитель хімії Крецу Олена Петрівна з учнями 9 класу згадали події 1986 року та вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів хвилиною мовчання. Гребенщікова Ніна Іванівна підготувала для учнів тематичний інформаційний стенд

14:52 14.12.2023

Читаємо залюбки

Сьогодні  учні 2 класу  у межах "Тижня читання" з нашим бібліотекарем Ніною Іванівною виготовляли закладки для книг, на урок з українського читання принесли свої улюблені книжки та розповідали про те, що прочитали.

15:21 08.12.2023

Українська хустка

7 грудня  відзначається Всесвітній день української хустки.Сьогодні на класних годинах вчителі початкових класів знайомили дітей з тим, які бувають хустки, вчилися,  як зав'язати хустку на голові красиво і куди доречно піти у такому вигляді. Переглядали  тематичне відео. Дівчата у хустках дуже сподобалися хлопцям. Дякуємо всім батькам, які долучилися до заходу та допомогли дітям обрати хустку

16:18 07.12.2023

До Дня Збройних Сил України

Колектив Великоплосківського ОЗО - ліцею вітає всіх з Днем  Збройних Сил України! Сьогодні   в класах проводяться  класні години до Дня Збройних Сил України. Діти пишуть  листи  подяки зі словами вдячності  ЗСУ за мужність, героїзм, захист, незламність, за новий день та спокійні ночі. Класні керівники знайомлять учнів  з  цікавими фактами про це свято,  демонструють тематичні відео. В шкільній бібліотеці  підготовлений тематичний інформаційний стенд, проведений майстер - клас з виготовлення браслетів. На уроках фізичної культури в початковій школі були проведенні змагання по класах до "Дня збройних сил України"

14:27 06.12.2023

Чекаємо на Святого Миколая

Сьогодні першачкам розповіли про  Святого Миколая Чудотворця, історію виникнення свята. Наприкінці  заняття учні підготували малюнки Святому Миколаю та побажали для України миру, злагоди, добра та перемоги

13:59 06.12.2023

Чекаємо на Святого Миколая

Сьогодні учні 4 класу  писали листа Святому Миколаю,  оскільки за новим стилем ми святкувати будемо це свято 6 грудня. Листи с побажаннями миру Україні, щастя для близьких людей та невеличких подарунків. Діти дізналися цікаві факти про це свято,  переглядали відео. На уроці мистецтва та технологій з Людмилою Василівною робили поробки, розфарбовували малюнки. Всі діти дуже старалися.

14:46 05.12.2023

День людей з особливими потребами

Ми живемо серед людей. Кожен з нас має свій  індивідульний набір якостей і можливостей. Але, на жаль, можливість деяких  людей обмежена. Як можна допомогти? Озирнутись довкола та побачити тих, кому потрібна наша допомога.  Для цього необов'язково робити героїчні вчинки - тепло добрих сердець зможе зробити будь - який день яскравим. Про  одну з таких історій розповіла учениця 9 класу Федоришина Софія. Сподіваємось, що ваші добрі вчинки стануть неодноразовим поривом, а систематичнім набором ваших якостей.

14:37 04.12.2023

Листи Святому Миколаю Чудотворцю

Сьогодні учні 2 класу  писали листи Святому Миколаю,  оскільки за новим стилем ми святкувати будемо це свято 6 грудня. Листи с побажаннями миру Україні, щастя для близьких людей та невеличких подарунків  зовсім незабаром відправляться до чаклуна. Всі діти дуже старалися.

14:58 01.12.2023

Знати щоб жити

Сьогодні  вчитель основ здоро'я Кожанова Олена Миколаївна провела для учнів 9 класу захід " Знати щоб жити". Під час заняття учні дізнались про виникнення ВІЛ/СНІД інфекції, симптоми,  шляхи передачи, лікування інфекції  та профілактику здорового способу життя. Учні виконали тест, відповідали на завдання. Для учнів середньої та старшої школи вчителька підготувала тематичну фотозону для ознайомлення. Шкільний бібліотекар Гребенщікова Ніна Іванівна підготувала книжкову виставку

14:21 01.12.2023

Життя дошкільної групи

При Великоплосківському ОЗО - ліцеї  функціонує дошкільна група, яка об'єднує  дітей віком 4-5 рочків  та допомагає соціалізуватись в дитячому колективі, налаштуватись працювати в колективі, отримати необхідний рівень знань, вмінь та навичок, необхідних для вступу до першої ступені закладу освіти. Керівник групи, Карпова Інна Іванівна, працює за програмою " Впевнений старт". Під час  занять діти ознайомлюються з цифрами та початком лічби, буквами та звуками, вчаться тримати в руці ножиці та олівець.  Крім того діти вчаться працювати в групі та парами, робити спільну  колективну працю, пізнають основи безпеки життєдіяльності, правилами поведінки. На заняттях велика увага приділяється вихованню патріотизма та гідного ставлення до людей.

14:42 24.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень