A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Пам'ятаємо

Сьогодні колектив Великоплосківського ОЗО - ліцею згадує події 1932-1933 років, а саме Голодомор. В шкільній бібліотеці Гребенщікова Ніна Іванівна підготувала для учнів школи тематичну виставку. Класний керівник 4 класу Кожанова Ольга Василівна  провела з учнями свого класу годину спілкування.

14:29 24.11.2023

Благодійний ярмарок до Дня Гідності та Свободи

21 листопада 2023 року колектив Великоплосківського ОЗО – ліцею гостинно зустрічав у святково прикрашеній залі мешканців нашого села на Благодійному ярмарку, присвяченому Дню Гідності та Свободи. Для присутніх колективом 10 класу під керівництвом Батуріна Павла Григоровича була підготовлена невеличка тематична лінійка до Дня Гідності та Свободи. Учні урочисто відкрили захід Гімном України та запросили вшанувати полеглих хвилиною мовчання. Для всіх присутніх звучали слова дяки захисникам та пісня про Україну. До лінійки приєднались і учасники танцювального колективу « PULSE» під керівництвом Єждіна Євгенія Ігоровича, які подарували яскраві емоції своїм насиченим виступом. І ярмарок розпочався! Учні та їх батьки частували своїми смаколиками шановних гостей нашого свята. Кожна господиня хизалась своєю улюбленою стравою та запрошувала пригоститись. А гостей на святі було чимало! Ми вдячні голові Великоплосківської сільської ради Батуріну Івану Максимовичу, секретарю сільської ради Шлюшкіну Сергію Леонідовичу та колективу сільської ради; колективу Великоплосківського відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Великоплосківської сільської ради; керівникам сільгосппідприємств ООО "Топаз" Шишкіну Миколі Миколайовичу, ООО ""Агросоюз " Кузьминському Юрію Миколайовичу, СВК " Расвет" Привалову Григорію Михайловичу, ООО " Кристал" Кудєліну  Костянтину Івановичу, ООО " Моноліт" Труханову Олександру Тимофійовичу  та їх колективам; колективу КНП « ЦПМСД» Великоплосківської сільської ради; колективу Великоплосківського Будинку Культури, колективу Великоплосківської сільської бібліотеки, які знайшли час та активно долучились до проведення ярмарку. Старання дітей були не даремні. Також хочемо висловити велику подяку учнівському колективу за організацію ярмарку, нашим небайдужим батькам за активну підтримку дітей, вчителям за допомогу учням в організації свята. Окрему подяку хочеться висловити нашим ученицям, які допомогли розважати дітей протягом всього ярмарку – влаштували невеличкий боді – арт для учнів початкової школи та веселому ведмедику, який бавився з дітками. Спільними зусиллями колективом закладу було зібрано 36 тисяч 436 гривень. Незабаром відбудеться засідання учнівського колективу, під час якого буде вирішено: яким чином ми зможемо допомогти нашим захисникам. Дякуємо ЗСУ за можливість жити!

15:15 21.11.2023

Вітання працівників сільського господарства зі святом!

Учні 4 класу під керівництвом Кожанової Ольги Василівни  вітають аграріїв Великоплосківської громади з Днем  працівника сільського господарства! Нехай ваша справа процвітає, буде успішною, затребуваною та високооплачуваною. Міцного здоров'я, кар'єрного зростання, втілення нових ідей, запровадження інновацій, високої продуктивності. Бажаємо глибокого задоволення своєю діяльністю та життям! Зі святом!

13:57 17.11.2023

Профорієнтація

В рамках  успішної профорієнтації молоді до нашого ліцею завітали представники Південного відділення комплектування військовослужбовців Національної гвардії України, які познайомили учнів 10-11 класів із  своєю спеціалізацію, допомогли  розрізняти підрозділи ЗСУ, розповіли про умови вступу до Нацгвардії. Після цікової розповіді учні мали змогу поставити свої питання та отримати  на них відповіді, залишити свої контакти для надання подальшої інформації. Дякуємо представникам  Південного відділення комплектування військовослужбовців Національної гвардії України за цікаве  та змістовне проведення профорінтаційної роботи.

13:26 17.11.2023

День толерантності

Сьогодні першокласники  на чолі з Субботіною Оленою Борисівною  відзначили день толерантності.

15:02 16.11.2023

День непаління

Сьогодні на годині спілкування Єгорова Олена Вікторівна  розповіла учням 5-Б класу  про шкідливість паління. Діти активно приєднались до спілкування та намалювали відповідні тематичні  малюнки

15:04 15.11.2023

День доброти

Сьогодні для учнів  4 класу класний керівник Кожанова Ольга Василівна  провела годину спілкування  до Дня доброти з шкільним психологом  Пастуховою Світланою Павлівною. А учні 2 класу на чолі із Соколовою Наталією Павлівною створювали асоціативний кущ, вивчили прислів'я про доброту та наповнили банку добрими ділами. Зрозуміли, що добрі діла треба робити кожного дня.

14:24 13.11.2023

Протимінна безпека

Сьогодні учні закладу відвідали клас безпеки. Діти дізналися багато цікавого та побачили муляжі вибухонебезпечних предметів.

15:14 07.11.2023

Урочистості до конкурсу імені Тараса Шевченка

Стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Урочистості було проведено  і у Великоплосківському ОЗО - ліцеї

22:43 31.10.2023

Пам'ятаємо

Завершився тиждень, який ми присвятили відзначенню Дню визволення України від фашистський загарбників під час Другої світової війни. Щодня, за розкладом  класних годин, класні керівники проводили з учнями бесіди, згадуючи часи війни,   прославляючи героїв війни та вшановуючи загиблих.  Завдяки чудовій погоді класні колективи мали змогу відвідати пам'яник загаблим воїнам та покласти квіти загиблим. Віримо в перемогу! Чекаємо захисників вдома!

21:53 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень