A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Тиждень безпечного Інтернету у Великоплосківському ОЗО- ліцей

Цей тиждень колектив закладу присвятив безпечному Інтернету. Вчителями інформатики Єгоровою Оленою Вікторівною та Соколовою Олександрою Миколаївною було проведено цикл заходів до Дня безпечного Інтернету: вікторини, диспути, перегляд відеороликів, підготовка творчих звітів, розгадування ребусів та інше. До тижня долучились класні керівники, які провели класні години по даній тематиці. Також учні школи долучились до конкурсу, який проводив Центр професійного розвитку педагогічних працівників Великомихайлівської СР

14:24 10.02.2023

День пам'яті Героїв Крут

До відзначення Дня пам'яті Героїв Крут Кожанова Олена Миколаївна провела з учнями 7-их класів інформаційні хвилинки, Карпова Інна Іванівна з учнями 5 класу виготовили свічки пам'яті, Гребенщікова Ніна Іванівна в бібліотеці організувала бібліотечну виставку.

14:23 30.01.2023

"Метелики пам'яті"

Сьогодні у Великоплосківському ОЗО- ліцей  вшановували пам'ять загиблих жертв голокосту хвилиною мовчання. Крецу Олена Петрівна та Гребенщікова Ніна Іванівна підготували бібліотечну виставку, провели інформаційні заходи у 9-тих, 11 класах, організували та провели акцію " Метелики пам'яті"

18:41 27.01.2023

День Соборності України

22 січня ми традиційно відзначаємо День Соборності України. Соколова Н.П., Кожанова О.В., Субботіна О.Б., Кравцова Г.П. підготували ряд заходів: вікторини, розмальовки, перегляд та обговорення презентацій, створювали у класі " живий ланцюг". Кожанова О.М. провела з учнями 6 класу вікторину. Гребенщікова Н.І. підготувала для учнів 5-11 класів тематичну виставку та з 1 класом розмальовувала малюнки. Україна єдина!

09:23 22.01.2023

Всесвітній день "дякую"

Сьогодні, 11 січня, ми відзначаємо Всесвітній день «дякую» і учні початкової школи за запрошенням своїх класних керівників із задоволенням дякують: мамі, родині, захисникам України. Дякуємо!

16:32 11.01.2023

Спільно до навчання

Скрутні часи для України вимагають підтримки дітей, яким необхідно не лише увага та піклування дорослих, а й тепло і світло для успішної організації навчання. Завдяки ініціативі "Спільно до навчання», яку започаткувало Міністерство освіти і науки у співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Першою леді України для підтримки освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році, школам, які працюють у очному режимі була надана допомога у придбанні генератора для забезпечення безперебійної роботи закладу та запас пального для нього. Також для успішної організації навчального процесу закладом отримано 2 якісних багатофункціональних прилади для друку. Щиро дякуємо організаторам проєкту за підтримку! Разом до перемоги з Україною в серці!

08:55 02.01.2023

Щасливих свят!

Тривають новорічні свята. Педагогічний та батьківські колективи намагаються попри все зробити для дітей свято: вчителі проводять новорічні святкові ігрові програми, батьки готують для своїх діточок святкові костюми. І дякуємо нашим захисникам, які дають змогу подарувати діткам трохи щастя. Також учнівський. батьківський та педагогічний колективи щиро вдячні голові Великоплосківської громади Батуріну Івану Максимовичу, начальнику відділу освіти Ярочкіну Володимиру Юрійовичу і депутатському корпусу, що незважаючи на важкі часи для всіх учнів закладу створено святковий настрій- діти отримали живу ялинку і солодкі подарунки. З Новим 2023 роком! Нехай він видасться переможним у всіх сенсах: для нашої України – над ворогом, для всіх людей – над тими стражданнями, які принесли окупанти на нашу землю. Бажаємо, щоб рік новий дарував тільки позитивні емоції. Щоб всі ті добрі мрії й бажання втілились у життя. Перемога близько! Дітей чекає щасливе майбутнє! Все буде, Україно!

12:02 30.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень