A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Борці за незалежність України

Вже більше року триває війна. І з кожним днем все більше і більше стає борців за незалежність. Тих, хто нехтуючи своїм життям, захищає Україну. За матеріалами газети " Єдність" шкільний бібліотекар Гребенщікова Ніна Іванівна підготувала тематичну виставку " Борці за незалежність України". Ми пам'ятаємо усіх, хто загинув. Дякуємо тим, завдяки кому ми зараз маємо можливість продовжувати життя, навчання. Віримо у перемогу та чекаємо наших героїв  вдома живими та неушкодженими аби в бібліотеці  організовувати зустрічі та слухати спогади Героїв про Перемогу.

12:31 03.05.2023

Герої сьогодення

Карпова Інна Іванівна з учнями 5 класу провела класну годину " Герої сьогодення". Учні згадали про захисників Маріуполя, поділились своїми думками щодо понять " Героїзм", " Патріот"; розповідали  історії, які чули  або бачили з хронології війни . Не забули дітки і про  Патрона, який вже став символом мужності для багатьох українських дітей. Наприкінці уроку  діти вшанували  загиблих хвилиною мовчання, а на стікерах написали слова побажання нашим  героям та висловили надію на скоріше повернення їх  додому після Перемоги! 

08:59 27.04.2023

Відкритий урок «Захисту України» із воїнами ЗСУ

 З метою патріотичного виховання молоді  для учнів 10 -11 класів Великоплосківського ОЗО-ліцею було організовано відкритий урок з дисципліни «Захист України». Військовослужбовці завітали до школи, щоб поділитися із старшокласниками власним військовим досвідом. Вони продемонстрували юнакам та дівчатам елементи спорядження та особистого захисту військовослужбовців, розповіли, які важливі завдання виконують військові під час служби.      Урок «Захисту України»,  спільно організований адміністрацією школи із керівним військовим складом,  на учнівську молодь склав позитивні враження.      Зустріч була цікавою для усіх присутніх: діти уважно із зацікавленням слухали бійців, жваво задавали питання та обговорювали відповіді. Звичні  серйозні обличчя військових сьогодні прикрасили щирі посмішки. Для учнів такі зустрічі дуже корисні та потрібні, адже діти бачать, хто їх захищає. Військових також надихають подібні зустрічі та спілкування з тими, заради кого вони несуть нелегку, небезпечну службу.        Хвилиною мовчання було вшановано всіх воїнів та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.     По завершенні уроку  учні та педагоги подякували військовим за зустріч, а захисники – побажали дітям замість сирен і повітряних тривог чути лише гучний шкільний дзвоник.  Не перестаємо вірити у мужність та сміливість воїнів ЗСУ! Разом до Перемоги!

08:12 24.04.2023

Першокласники відзначають Всесвітній день Землі

 Соколова Наталія Павлівна присвятила уроки   "Я досліджую світ" та " Дизайн і технології"  Всесвітньому дню Землі. Разом з учнями 1 класу вони розбирали історію виникнення свята, створили асоціативний кущ, а ще виготовили модель Землі, яку ми всі  дуже любимо.

15:15 22.04.2023

Шануймо природу!

У квітні  ми з задоволенням  чекаємо на тепле сонечко, милуємось на першоквіти, працюємо над благоустроєм біля своїх  будинків. Саме тому, мабуть, у квітні  відзначаємо такі дні, як Всеукраїнский день довкілля ( 20 квітня), Всесвітній день Землі ( 22 квітня).

14:28 20.04.2023

Дізнаємось про народні звичаї

Напередодні свята діти  Великоплосківського ОЗО- ліцею дізналися  про Великодні традиції у різних країнах та історію свята і традиції святкування Великодня. Робили поробки та збирали великодній кошик.

13:01 14.04.2023

Всесвітній день авіації та космонавтики

Сьогодні у 3 класі Кожанова Ольга Василівна провела класну годину до Всесвітнього дня авіації та  космонавтики. Діти  дізналися багато цікавих фактів про космос, передивлялися відео, виконували цікаві завдання та відповідали на питання вікторини. На уроці технології з Людмилою Василівною вони робили поробку.

14:55 12.04.2023

Знай, люби свій край!

Як висловити свою любов до рідного краю? Звичайно, відношенням та вчинками. А ще можна насолоджуватись його красою та передавати своє натхнення оточуючим через фото або, присвяченій рідній землі, власний витвір. Наші  активні фотографи  - Карпова Ангеліна, Крецу Дар'я, Агнокова Юлія, Семидєтнова Дар'я - протягом року діляться своїми фотографіями, зробленими на території села. А ми їх використовуємо для поповнення та оновлення виставки " Наше село очима дітей". Храмова Віра, Сливка Олеся, Карпова Ангеліна протягом року нас дивують своїми витворами, які ми показуємо на різноманітних виставках. А Кожанова Христина вражає своїми неперевершеними витинанками. Підсумовуючи  цю роботу ми  провели шкільний етап конкурсу " Знай, люби свій край" та виявили переможців, роботи яких надійслали до громадського етапу конкурсу. Щиро дякуємо нашим учасникам за їх  творчість та активність!

14:33 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень