Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

День відповідальності у Великоплосківському ЗЗСО

Починаючи з 2021 року колектив Великоплосківського ЗЗСО відзначає День відповідальності. Метою відзначення є якісне перетворення українського суспільства у контексті розуміння та підвищення рівня відповідальності, а також вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина, автора «Декларації відповідальності людини».

16:11 19.10.2022

Великоплосківський ЗЗСО вітає захисників та захисниць України!

Вітаємо зі святом! Колектив Великоплосківського ЗЗСО провів низку заходів до свята: класні години, виставку малюнків, бібліотечну виставку, фотоквест. А 11 клас привітав свого класного керівника відеопривітанням

16:21 14.10.2022

Школа проти насилля!

 Колектив Великоплосківського ЗЗСО продовжує працювати з учнями проти булінгу. Пастухова Світлана Павлівна провела роботу з учнями 2 класу, Крецу Олена Петрівна з учнями 9-х класів

14:28 11.10.2022

Школа проти насилля!

Школа - простір для кожного! В школі немає місця для насилля. З профілактичною метою проводяться різноманітні заходи для попередження насилля. Практичний психолог Великоплосківського ЗЗСО Пастухова Світлана Павлівна провела з учнями 1 класу бесіду про дружбу. Разом оговорювали навіщо потрібно дружити, робили вправи "Дзеркало", "Комплімент". Соціальний педагог Крецу Олена Петрівна провела з учнями 7-Б класу годину спілкування " Не цькуй". Були оговорені причини цькування, дії при цькуванні жертви та свідків.

10:16 05.10.2022

День вчителя у Великоплосківському ЗЗСО

Осінь впевнено крокує залишаючи після себе жовто- гарячий сліз із пожовклого листя. І саме в цю пору   учнівська спільнота вітає своїх улюблених вчителів. Одинадцятикласники Великоплосківського ЗЗСО цінують кожну хвилину свого шкільного життя і саме тому в цей день вирішили сказати своїм вчителям найтепліші слова подяки. До  привітань приєднались голова Великоплосківської сільської ради Батурін Іван Максимович, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Ярочкін Володимир Юрійович, спеціаліст відділу освіти, культури, молоді і спорту Труханова Ірина Павлівна. Зі святом  привітали вчителів -майстрів, які пішли на заслужений відпочинок. Кожна зустріч вражає своєю теплотою, душевністю; об'єднує покоління, єднає  всіх у рідній  школі. Колектив Великоплосківського ЗЗСО вітає усіх вчителів зі святом та бажає миру, злагоди,  творчих учнів, співпрацюючих батьків, дружніх колег і сприятливого  психологічного клімату. Нехай кожен ваш день завжди буде наповнений дитячими  усмішками

16:43 03.10.2022

Вітаємо з Всеукраїнським Днем бібліотек!

Зі святом всіх бібліотекарів вітаємо! Творчого піднесення, натхнення і удачі у всіх починаннях! Здоров’я, змін в кращу сторону і бажання бути краще. Нехай всі ваші будні стануть продуктивними і вдалими.

16:29 30.09.2022

Жахливі події Бабиного Яру

Вже 81 рік 29 вересня ми згадуємо про жахливі події у Бабиному Яру. У Великоплосківському ЗЗСО сьогодні пройшли тематичні класні години, була підготовлена бібліотечна виставка, фотозона - нагадування. Кожанова Олена Миколаївна провела виховну бесіду з учнями 7- б класу.

16:00 29.09.2022

Відзначення Дня села

27 вересня 2022 року наше рідне село відзначало своє 200 річчя. На цей день було заплановано низку заходів серед яких була зустріч випускників школи. Колектив Великоплосківського ЗЗСО радо зустрічав колишніх учнів у стінах рідної школи. Для них була підготовлена самоекскурсія  школою, де коридорами можна було побачити поєднання як сучасної школи у вигляді фотостендів, шкільних виставок дитячих поробок, так і фотоархіви з часів заснування закладу. Після екскурсії випускники відвідали години спілкування, де провели невеличкий екскурс у історію існування школи, села. Через складну ситуацію в Україні багато випускників не змогли відвідати школу, але ті, які мали таку можливість радо згадували шкільне життя, вчителів, однокласників. Приємно, що саме у цей день пройшла презентація книги Володимира та Надії Долгових "Школа, которая всегда с нами", яку презентували депутат Одеської обласної ради Дерев'янко Микола Миколайович і почесний житель села Великоплоске, колишній вчитель хімії та директор школи Гірін Віталій Іванович. Вони розповіли про історію створення книги, труднощі, з якими зіткнулися. Щасливому фіналу у вигляді надрукованої книги раді усі разом. Віталій Іванович наголосив на необхідності продовження збору матеріалу для продовження книги про школу. Зустріч пройшла дуже тепло, душевно і радісно. Сподіваємось, що незабаром зустрінемось усі разом на наступному ювілеї та будемо разом радіти перемозі!

14:52 29.09.2022

Нам потрібно мирне небо!

Нам  потрібне мирне небо! Саме під таким гаслом відбулось відзначення міжнародного Дня миру у Великоплосківському ЗЗСО. Були підготовлені малюнки, які діти змогли передати  нашим воїнам; проведені класні години, організована тематична лінійка

17:39 21.09.2022

Олімпійський тиждень 3 частина

У старшій та середній школі Великоплосківського ЗЗСО вчитель Сорокін Олександр Петрович завершив проведення олімпійського тижня. Теплі осінні дні зробили проведення тижня неповторним!

17:04 16.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень