Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Пам'яті жертв Голодомору 1932-1933рр. ...

Згадайте нас - бо ми колись жили. Зроніть сльозу і хай не згасне свічка! Ми в цій землі житами проросли, Щоб голоду не знали люди вічно.

17:07 26.11.2021

День гідності та свободи

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, у який вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави.

17:21 22.11.2021

Національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому»

     З метою запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привернення уваги дітей до правил поведінки на дорогах у Слов’яносербському ЗЗСО 19 листопада 2021 року було проведено Національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому».

15:44 19.11.2021

Тиждень української писемності

           Першим до нас приходить слово… З колисковою материнською піснею. Тихою казкою, доброю ласкою. Світ – мов казка. І пізнаємо ми його за допомогою слова.

17:05 18.11.2021

Толерантність врятує світ!

     Усі люди мають недоліки – хто більші, хто менші. Ось чому і   дружба, і     допомога, і спілкування  були б неможливими, якби не існувало між     нами    взаємної терпимості.

16:43 16.11.2021

Проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібіліотек

       Кожного року наш заклад долучається до проведення  Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек. Цей рік не став виключенням. У 2021 році Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек проходив під гаслом «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності». Місячник проходив з 01 по 30 жовтня.

12:31 30.10.2021

Ми - нащадки козаків!

    З нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва в нашій школі відбулися змагання "Ми - нащадки козаків" для учнів 1-4 класів. Учасники демонстрували свою кмітливість та спритність. Учні 5-9 класів прийняли участь у шкільному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Всім дуже сподобалася гра, вона принесла радість і задоволення від спілкування, перевірки своїх можливостей, умінь і знань. Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, а також навчитися пишатися тим, що ми – українці.

20:06 14.10.2021

Всеукраїнський урок доброти

  Всесвітній день тварин відзначається щороку 4 жовтня – це привід не тільки згадати про домашніх улюбленців , а й замислитися про екологічну ситуацію у всьому світі.

18:55 04.10.2021

Не давай булінгу шанс!

  З метою забезпечення прав, свобод та інтересів молоді, формування у здобувачів освіти здатності протистояти булінгу та запобігання насильству в учнівському середовищі з 27 по 30 вересня у Слов’яносербському ЗЗСО пройшов Тиждень протидії булінгу, у рамках якого було проведено ряд просвітницько-профілактичних заходів. Для учнів початкової школи класними керівниками проведено ранкову зустріч «Мій день, мої вчинки», вправу «Паперовий чоловічок», урок-квест «Зупинимо булінг разом». Практичний психолог разом з класними керівниками 5-9 класів та педагогом-організатором провели круглий стіл «Шкільний булінг та методи боротьби з ним», ігри для розвитку емоційного інтелекту «Скажи булінгу НІ!» , урок-квест «Не давай булінгу шанс!». Соціальним педагогом проведено анкетування серед учнів «Булінг у школі» та тренінг для вчителів «Булінг».

21:16 01.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень