A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

День знань в Новосавицькій гімназії

Сьогодні , 1- вересня, а у нас в Україні - День знань! 🌏📚... Бажаємо усім нашим учням міцного здоров'я, ясного неба, щоб завжди у них було велике бажання вчитись та пізнавати світ!!! Легкого вам навчального року, та яскравих вражень, вірних друзів і гарних оцінок. ...Нехай цей навчальний рік буде для всіх нас мирним, та успішним, плідним і багатим на здобутки!!!...

23:49 01.09.2023

Креативний тиждень в Новосавицькій гімназії

В Новосавицькій гімназії останній навчальний тиждень пройшов з креативним напрямком. Про це детально висвітлено в статті районної газети Єдність, яку створила Скавронік Світлана Володимирівна. Яскраві моменти зі шкільного життя учням пам'ятаються набагато довше ніж сірі буденні навчальні дні.

17:20 06.06.2023

День захисту дітей

🤩🌳 Сьогодні у Новосавицькій гімназії свято з нагоди Дня захисту дітей.👍Тут панували щирі посмішки та гарний настрій.🙂 Діти були у захваті. 👉Цікаві вікторини, спортивні змагання, казкові загадки, ігри та конкурси, смачне морозиво🍦 та куліш🫕на свіжому повітрі додали багато позитивних емоцій.👏 🙌Свято пройшло у дружній, веселій атмосфері і подарувало прекрасний настрій і багато радісних вражень.🤗 💬Дитинство наше – в нас одне, І хай це кожен пам’ятає! Дитячі душі на Землі Нехай ніхто не ображає. Хай війни стихають від сміху дитини, Душа очищається, серце співа, А розум підносить крізь будні людину, Порядність всю землю нехай обійма!🫶 #ДеньЗахистуДітей

17:05 01.06.2023

Випускники початкової школи на останньому дзвонику

Особливо важливим та довгоочікуваним останній дзвоник був для учнів 4 класу. Вони найстарші в початковій ланці нашої гімназії тому є випускниками початкової школи. Для них цей день особливих подій: зустріч з найпершою вчителькою Радіоновою Ольгою Олександрівною урочиста лінійка з усіма здобувачами освіти гімназії отримання дипломів, сертифікатів з різних предметів навчання за успіхи та участь останній нестандартний урок з класним керівником Поляковою Юлею Олександрівною ділилися між собою враженнями та планами на літні канікули Випускники початкової школи впевнено здолали усі перешкоди на своєму навчальному шляху і переходять рішуче до середньої ланки навчання - 5 класу за новими знаннями та пригодами.

16:58 31.05.2023

Останній дзвоник в Новосавицькій гімназії

В Новосавицькій гімназії закінчився навчальний 2022/2023 рік. На урочисту лінійку зібралася вся шкільна родина та завітали батьки і гості. Здобувачі освіти були нагороджені дипломами грамотами, подяками та сертифікатами з різних предметів освіти. Середня ланка гімназії відкрила свої двері для сьогоднішніх випускників початкової школи. Першачки вже впевнено крокують до наступного свого класу здолавши всі перешкоди на своєму навчальному шляху. Останній дзвоник продзвенів для всіх учнів гімназії. Попереду їх чекають довгі теплі літні канікули.

16:09 31.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень