A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

З Днем Соборності України

22 січня - День Соборності України. Учні Новосавицької гімназії взяли участь у флешмобі "Я українець і цим пишаюсь".

14:49 22.01.2024

День обіймів у Новосавицькій гімназії!

Міжнародний день обіймів (International Hugging Day) відзначається щорічно 21 січня. Цей день був започаткований в 1986 році в США, а згодом став популярним по всьому світу. Метою свята є привернення уваги до важливості людських стосунків та підтримки позитивних емоцій. За традицією, в цей день люди активно дарують обійми рідним, близьким та колегам, а також влаштовують спільні заходи з обіймами. Міжнародний день обіймів сприяє зміцненню зв'язків між людьми та підтримці духовного здоров'я. Окрім того, він популяризує таку важливу тему, як фізичний контакт, і нагадує про те, що іноді все, що потрібно, це просто обійми, особливо у світі, де багато часу ми проводимо перед екранами та мобільними телефонами, та де віртуальне спілкування стає все більш поширеним. Обійми можуть мати корисний ефект на наше фізичне та емоційне здоров'я. Вони можуть знижувати рівень стресу та тривоги, збільшувати рівень окситоцину (гормону любові та довіри), сприяти зниженню кров'яного тиску та зменшенню болю. Також важливо пам'ятати, що обійми повинні бути добровільними та комфортними для обох сторін, тому необхідно поважати бажання іншої людини та дотримуватись відповідних меж.

12:45 21.01.2024

Тепло на фронт!

    Колектив Новосавицької гімназії спільно з працівниками Новосавицького старостинського округу, працівниками бібліотеки та закладу культури долучились до виготовлення окопних свічок для воїнів ЗСУ.

09:55 02.01.2024

Новорічні привітання від громади для учнів Новосавицької гімназії

Різдво і Новий рік – це улюблені свята наших дітей! Для них це час радості, посмішок, веселих розваг і, звичайно, подарунків, адже так приємно отримати омріяний пакуночок із солодощами.  Колектив Новосавицької гімназії висловлює  щиру подяку  начальнику відділу освіти Володимиру ЯРОЧКІНУ та Великоплосківському сільському голові Івану Максимовичу  Батуріну за солодкі  подарунки  для дітей, гарний настрій та щире спілкування! Вітаємо ВАС  з прийдешнім святом! Зичимо здоров’я, миру,  злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку!

16:48 29.12.2023

Лист - вітання з Новорічними святами захисникам.

У Новосавицькій гімназії учні  із захопленням малювали та писали  захисникам Новорічні вітання.  Адже, розуміють, що це не просто малюнок - це частинка їх тепла та віри у кожного воїна, яка дає їм сили боротись далі. 

20:00 27.12.2023

Міжнародний математичний конкурс КЕНГУРУ

Міжнародний конкурс з математики Кенгуру запрошує прийняти участь учнів 2-6 класів. Наразі конкурс є безкоштовним, але за можливість можна сплатити благодійний внесок. (р/р UA 463223130000026001000026712, ПАТ «УКРЕКСІМБАНК»; отримувач коштів — благодійний фонд «ЛІЦЕЙ» (код ЄДРПОУ 22360064) призначення платежів: Благодійні внески на конкурс «КЕНГУРУ»

07:53 11.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень