A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Осінній ярмарок в Новосавицькій гімназії

20 жовтня 2023 року в приміщенні Новосавицької гімназії відбудеться ярмарок на підтримку ЗСУ. Запрошуємо всіх прийняти участь: жителів, гостей села і всіх небайдужих просимо долучитися до ярмарку.

09:10 09.10.2023

День усмішки в Новосавицькій гімназії

Сьогоднішній “День усмішки” 😀😆☺️😊😉😄 Учні 5 - 6 класів Новосавицької гімназії заряджалися позитивними емоціями, а щирі усмішки змусили вкотре переконатися, що українці – це нація переможців, сильних та незламних духом людей… Учні брали участь у флешмобі «Поділись теплом своєї усмішки, провели акцію «Намалюйте свій смайлик», поповнили скарбничку українського гумору «Посміхайтеся, панове!», проходили квест «Сміятися – це круто», організували фотобутафорії «Цікаві усмішки». Дякуємо нашим військовим за можливість посміхатися!💙💛Ми віримо в наших захисників та захисниць! Чекаємо того дня, коли всією країною зможемо усміхнутися одне одному та відчути справжнє щастя й радість!🇺🇦

18:12 06.10.2023

Всеукраїнський урок єдності з медіаграмотності

Здобувачі освіти Новосавицької гімназії долучилися до Всеукраїнського уроку єдності з медіаграмотності. Під час уроку діти дізналися, як протидіяти соціальним стереотипам, хто такі боти та тролі, як розумно споживати інформацію та не вестися на маніпуляції.

13:07 06.10.2023

Урок доброти

УРОК ДОБРОТИ Учні початкових класів цікаво та весело провели урок доброти. Малювали, слухали цікаві пригоди про тварин, розповідали про своїх пухнастиків.

17:00 05.10.2023

Наші пухнастики теж потребують захисту

Щорічно 4 жовтня в усьому світі відзначається важливе екологічне свято - День захисту тварин. У цей день проводяться інформаційні заходи та акції, які привертають увагу до проблеми вимирання тварин від дій людини. Під час війни цей день особливо важливий, адже наші менші брати теж потерпають від бойових дій.

08:12 04.10.2023

Вітання захисникам від вихованців Новосавицької гімназії

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ 🇺🇦 1 жовтня - це час вдячності за мужність, сміливість та відданість наших захисників та захисниць! 🇺🇦 День захисника України, день, коли ми вшановуємо тих, хто стоїть на стражі нашої країни та її свободи. 💪 Слова вдячності захисникам України від учнів Новосавицької гімназії 💙💛🇺🇦Хай Вас Бог Береже!🙏 Низький уклін!🙏💙💛🇺🇦 #ДеньЗахисника #ДеньЗахисниці #вєдностінашасила

22:08 02.10.2023

День Захисника і Захисниць України!

1 жовтня день який увібрав в себе багато значимих свят для нашої країни -  свято Покрови, День українського козацтва, День захисника України.  Основним завданням козаків була боротьба за волю народу, так і сьогодні наші захисники боряться за нашу свободу, за наше щасливе і мирне майбутнє, дякуємо їм за наш захист.  Нехай Богородиця оберігає наших захисників своїм Покровом і поверне живими додому до своїх сімей. Для учнів було проведено годину спілкування"Герої сьогодення " ,  малювали, проходили квест-вікторину, слухали легенди про козаків, розвʼязуюли філворд.

19:18 01.10.2023

День вчителя 2023 року

Початок жовтня дарує нам одне з найкращих професійних свят України – День Вчителя.🍁🍂🩵💛 Теплими щирими словами привітали всіх педагогів гімназії. ❤️ Свято принесло гарний настрій та задоволення всій дружній гімназійній родині!!!😃😉 Вчитель — горде звання. 👩‍🏫 ✍️Тож нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними! Здоров'я, любові та мирного неба!🥰🇺🇦🫶 #новосавицькагімназія❤️ #деньвчителя

17:06 30.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень