Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

День визволення Новосавицького від німецько-фашистських загарбників

Сьогодні знаменний день у твоїй історії, День, який в пам'яті місцевих жителів викарбуваний золотими літерами... Саме сьогодні- 10 квітня рівно 79 років тому, наше село було визволенне від німецько- фашистських загарбників. Радість і сльози, біль і надія- все переплелося у одному слові - ВИЗВОЛЕННЯ. У заході взяли участь працівники Новосавицького старостинського округу та Новосавицька гімназія, які вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти і вінок до меморіалу загиблих воїнам.

16:12 10.04.2023

Всесвітній день здоров'я з учнями Новосавицької гімназії

Здоров’я - дорогоцінний скарб людини! 👫 ✅Найголовніше в житі людини – це здоров’я, яке є дорогоцінним скарбом, справжнім багатством. 7 квітня відзначається Всесвітній день здоров’я, спрямований на привернення уваги людства до проблем і питань його збереження. ✅До відзначення Міжнародного дня здоров’я долучились учні 5-8 кл Новосавицької гімназії Під час уроку діти розглянули методи збереження власного здоров’я, вивчили основи раціонального харчування, засвоїли алгоритм здорового способу життя. Учні мали можливість закріпити свої навички вікториною. #деньздоровя 7квітня Всесвітній день здоров'я. Учні початкових класів сьогодні прийняли участь у годині спілкування "День здоров'я". Асоціативний кущ, загадки, вікторина, анкетування, спілкування... Все це і гарний настрій, позитивні емоції та нові знання НУШенята здобули на годині спілкування.

20:14 07.04.2023

Міста-герої України. Україна єдина

#МістаГерої Слава, якої не хотіли. Відомість, якої не прагнули. Але їхні назви тепер знає весь світ. Маріуполь, Херсон, Харків, Миколаїв ,Чернігів, Гостомель, Буча, Ірпінь, Волноваха, Охтирка… Цей перелік незмірний. Упродовж цього року українські міста та села були на вустах цілого світу. Міста Героїв — це українські міста, міста великих людей, які героїчно борються з ворогом та чинять спротив. Сьогодні у Новосавицькій гімназії була проведена година спілкування вчителем історії на тему "Міста - герої України".

18:08 06.04.2023

Міжнародний день дитячої книги

Міжнародний день дитячої книги. Учні 3-4класів Новосавицької гімназії прийняли активну участь у читанні цікавих дитячих книжок. Дізналися про: походження цього свята, цікаві факти пов'язані зі святом, користь читання книг, різновид книжок і б.і. Розглядали і читали електронні книги, книги з виставки. Отримали нові знання та емоції. З книгою жити - з добром дружити.

18:03 04.04.2023

Патріотична композиція гурток "Квілінг"

Квілінг- мистецтво, що об'єднує! Ця техніка розвиває дрібну моторику та є цікавим, захоплюючим, творчим процесом, що розбурхує фантазію та дозволяє відволіктись від буденності.. Учасники гуртка у невимушеній атмосфері працювали над створенням патріотичного витвору. Діти перетворили прості різнокольорові паперові смужки у справжні витвори мистецтва. #гурток #квілінг #ЛюбітьУкраїну 🇺🇦💙💛

18:51 23.03.2023

День води у першачків

22 березня - день води. Учні переглядали мультфільми про воду. Розгадували загадки. Вчили пісню " Булька". Розмальовували малюнки. Створювали книжечку до дня води. Всі прийшли до висновку, що ВОДА- ОСНОВА ЖИТТЯ НА ЗЕМЛІ....

16:19 22.03.2023

День щастя у Новосавицькій гімназії

20 березня - Міжнародний день щастя. У кожної людини є розуміння свого щастя. Щастя -це коли сміються діти... Сьогодні діти Новосавицького ЗЗСО були особливо щасливими. До них у гості завітала миша МініМаус. Було дуже весело. Щасливі діти - щасливе майбутнє.

16:08 20.03.2023

День українського добровольця

14 березня 2023року ми вшановуємо добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну🇺🇦 І 2014-й, і 2022-й рік показали, що воїни доброї волі в Україні – непоодинокі. Добровольчий рух – один з феноменів українського суспільства. Одна з наших суперсил💪 У важкі моменти добровольці підтримали та посилили українську армію. Шана і памʼять – це найменше, чим можемо їм віддячити! Годину спілкування для учні 5-7 класів провів вчитель історії Скавронік Едуард Володимирович.

19:10 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень