Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Флешмоб патріотичних віршів до Дня народження Т.Г.Шевченка від вихованців Новосавицької гімназії

9 березня 2023 року виповнюється 209 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, а 10 березня – 162 роки з дня смерті Великого Кобзаря…. Понад двісті років наш Геній Слова, Світоч Духу, Батько Українства, Велетень Вольності бореться за свободу української нації, за утвердження її у світовому загалі.

08:42 10.03.2023

Вітання жінок від учнів Новосавицької гімназії

Милі жінки, мами, донечки, бабусі, сестрички, з 8 Березня! Нехай на душі завжди буде світло та тепло. Миру та добра!🌷 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Хай пролісок перший дарує вам ніжність, А сонце весняне дарує тепло. У березні вітер несе хай надію, І щастя, і радість, і тільки добро.

09:23 08.03.2023

Робота у напрямку розвитку мережі та закладів освіти Великоплосківської територіальної громади, продовжується. На черзі Новосавицька гімназія з початковою школою Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району

Після введення в дію спортивної зали, продовжується   оновлення класів. Великоплосківський сільський голова Іван Батурін, староста старостинського округу Людмила Орлова та директор закладу освіти Ліна Стукалова  погодили   подальший план, строки та перелік  ремонтних робіт.

11:30 07.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень