A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Всесвітній день дитини в Новосавицькій гімназії

20 листопада Всесвітній день дитини. Година спілкування в Новосавицькій гімназії пройшла з учнями 1-5класів НУШ. Інтегрована вийшла бесіда. Пригадали права дітей, переглянули відео, вирізали долоньки та писали на них свої мрії; розважилися з веселою фізкультхвилинкою; слухали пісні... Час минув неймовірно швидко та весело!!!

19:49 20.11.2023

Міжнародний день толерантності.

16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності, запроваджений у зв’язку із ухваленням ЮНЕСКО у 1995 році Декларації принципів терпимості, в основу якої закладено положення, проголошені в Загальній декларації прав людини.

20:55 16.11.2023

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада.

Всесвітній день доброти – міжнародний день, який відзначається щорічно 13 листопада. День доброти – чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Добро врятує світ та з’єднає народи, тому що воно закладене в людській природі, саме тому робити гарні вчинки може кожен.

15:27 14.11.2023

Нові парти

Шкільні парти і стільці – основні меблі, якими  наповнені класи. За ними учні проводять досить велику кількість часу, перебуваючи в школі. Нашим учням більше не доведеться сидіти за старими партами, адже ми отримали нові! Вони стали справжньою втіхою для гімназистів 5-9 класів! Діти обіцяють вчитися якнайкраще і берегти нові меблі! Висловлюємо щиру подяку Великоплосківському сільському голові, начальнику відділу освіти та депутатам,  за турботливе ставлення до потреб нашого закладу, постійну підтримку в створенні належних умов виховання дітей.

18:07 03.11.2023

Урочистості з нагоди початку ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

     У Новосавицькій гімназії відбулися урочистості з нагоди початку ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

15:54 31.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень