A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Всесвітній день піци!

    Щороку 9 лютого весь світ відзначає Всесвітній день піци. Якщо потрібно назвати одну страву, яку безумовно люблять усі – це буде піца! Її обожнюють діти і дорослі, вона може стати, як святковою стравою, так і швидким перекусом. Шестикласники нашої гімназії також долучилися до святкування! Дізнались цікаві факти та створювали рецепти!

14:38 09.02.2024

Всесвітній день читання вголос. Сьогодні учні Новосавицької гімназії обговорювали роль книги в житті кожної людини.

    У першу середу лютого світова спільнота книголюбів відзначає Всесвітній день читання вголос. Це свято ініціював у 2010 році Міжнародний освітній проєкт "LitWorld".     Читання вголос - це не лише захоплюючий спосіб провести час, але й потужний інструмент розвитку. Воно сприяє розвитку швидкості мовлення, розширює наш словниковий запас, покращує навички мислення та підвищує грамотність.

16:41 07.02.2024

День Круасана у Новосавицькій гімназії.

А ви знали що сьогодні День круасана?  30 січня у світі відзначають День круасана. Це популярна випічка, яка має понад 300-років історії та походить з Австрії. Перші круасани почали випікати саме у Відні, але всесвітньо відомими вони стали завдяки французам, які створили легшу і листкову версію віденської випічки.  Тепер ми можемо насолоджуватись цим смаколиком !

20:28 30.01.2024

У Новосавицькій гімназії проведено виховний захід «Крути – і сум, і біль, і вічна слава України».

29 січня в Україні відзначають 106 річницю  бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. З метою вшанування пам'яті загиблих у Новосавицькій гімназії проведено виховний захід  «Крути – і сум, і біль, і вічна слава  України».     ПАМ'ЯТАЙМО  подвиг юнаків, які захищали та захищають українську державність! #День_Пам'яті_Героїв_Крут

16:02 29.01.2024

У Новосавицькій гімназії пройшов І етап конкурсу «Космічні фантазії 2024».

"КОСМІЧНІ ФАНТАЗІЇ" З метою розвитку творчих здібностей учнівської молоді, їх зацікавленості до поглибленого вивчення космічного простору, астрономії та космонавтики в Новосавицькій гімназії пройшов І етап конкурсу «Космічні фантазії 2024».

16:07 24.01.2024

22 січня українці відзначають історичну дату - День Соборності України.

22 січня українці відзначають історичну дату - День Соборності України.  Оспівують часи величного воз'єднання та прагнення до цілісності та волевиявлення.  Сьогодні в стінах нашої школи були проведенні заходи, які повернули нас в історичний часомір та нагадали ціну нашої незалежності та незламності.  Виховна година учнів 2 класу ( класний керівник Наумова Галина Василівна)

20:43 22.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень