A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Шкільне життя

Благодійна акція до Дня Землі у Новосавицькому ЗЗСО

22 квітня – Всесвітній День Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа. З нагоди свята колектив учителів та учнів  оголосили  акцію  "Посади  троянду біля  школи". Загалом  було висаджено сто  кущів троянд! Незабаром ці квіти радуватимуть своєю красою всіх гостей школи. Давайте берегти нашу природу, нашу Землю,збагачувати, робити щось не тільки для себе, а й для інших. Щира подяка всім учням, батькам та працівникам школи!

15:25 22.04.2021

Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття...

Сьогодні минає 207 років від дня народження нашого національного пророка, невмирущого генія слова, поета, драматурга, художника, політичного та громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка. З метою вшанування пам’яті поета у Новосавицькому ЗЗСО проведено заходи , які проходили під гаслом «Ми чуємо тебе, Тарасе, крізь століття… Тебе своїм сучасником звемо». Метою проведення заходів було показати велич і неповторність творчої спадщини Т. Шевченка, її значення для розвитку української літератури.Ти завжди у наших серцях, Тарасе!

21:54 09.03.2021

Фотоквест до 150-річчя від дня народження Лесі Українки

У Новосавицькому ЗЗСО пройшов Фотоквест до 150- річчя від  дня народження Лесі Українки. Метою гри було активізувати пізнавальну діяльність учнів, поглибити їх знання про життя  Лесі Українки. Переможцями  квесту стали учні 3 класу. Дякуємо всім учасникам!   

14:38 26.02.2021

Святкування Міжнародного дня рідної мови у Новосавицькому ЗЗСО

21 лютого відзначається МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ! З нагоди свята у Новосавицькому ЗЗСО провели усний журнал "О рідне слово, більше не мовчи".. Розповіли про історію відзначення свята, розкрили барвистий світ українського слова, його велич та силу. Любіть, шануйте і бережіть рідну мову – вона наш генетичний код!

16:36 21.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень